Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ισλαμιστές απειλούν στη Νορβηγία...

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012


Απειλούν, αν η συνοικία τους δεν αποτελέσει «μουσουλμανικό έθνος»...

Η νορβηγική ειδησεογραφική ιστοσελίδα VG Nett αναφέρει ότι μια μουσουλμανική τρομοκρατική ομάδα, με το όνομα ‘Ansar al-Sunna’, απειλεί ότι αν ένα τμήμα της πρωτεύουσας της χώρας δεν μετατραπεί σε μουσουλμανικό έθνος διοικούμενο από το νόμο της σαρία, θα υπάρξει τρομοκρατικό κτύπημα στην σκανδιναβική χώρα, όμοιο με εκείνο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η VG Nett αναφέρει ότι η Νορβηγική Ασφάλεια (Politiets sikkerhetstjeneste - PST) γνωρίζει ήδη πολλά μέλη της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργάνωσης. Η ανακοίνωση της ομάδας γράφει:


«Αν οι Νορβηγοί στρατιώτες μπορούν να πάνε με αεροπλάνα στο Αφγανιστάν, τότε ο Οσάμα και ο Μοχάμεντ μπορούν να πάνε, επίσης, με αεροπλάνα στη Νορβηγία, inshaAllah (με το θέλημα του Αλλάχ). Τώρα, η κυβέρνηση πρέπει να ξυπνήσει και να αναλάβει την ευθύνη της, πριν αυτός ο πόλεμος εξαπλωθεί στη Νορβηγία. Πριν υπάρξει αντίδραση. Πριν οι Μουσουλμάνοι λάβουν τα αναγκαία μέτρα.

» Μην συγχέετε τη σιωπή των Μουσουλμάνων με αδυναμία. Μην επωφελείστε από την υπομονή των Μουσουλμάνων. Μην μας πιέζετε να κάνουμε κάτι που μπορεί να αποφευχθεί. Αυτό δεν είναι απειλή, μόνο τα λόγια της αλήθειας. Τα λόγια της δικαιοσύνης.

» Μια προειδοποίηση ότι οι συνέπειες μπορεί να είναι θανατηφόρες. Μια προειδοποίηση σχετικά με μια 9/11 σε νορβηγικό έδαφος, ή μεγαλύτερες επιθέσεις από αυτές που έγιναν στις 22 Ιουλίου. Αυτό είναι για το δικό σας καλό και το δικό σας συμφέρον.

» Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της νορβηγικής κοινωνίας. Και δεν θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να απομακρυνθούμε από τη Νορβηγία, γιατί γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ. Και γη του Αλλάχ ανήκει σε όλους. Αλλά αφήστε το Grønland να γίνει το δικό μας. Κλείστε αυτή την περιοχή της πόλης και αφήστε μας να την ελέγχουμε με τον τρόπο που θέλουμε να το κάνουμε. Αυτό είναι το καλύτερο για τα δύο μέρη.

» Δεν θέλουμε να ζούμε μαζί με βρώμικα κτήνη σαν κι εσάς».

Πηγή: liako.gr

(Σχόλιο Εγκολπίου: Αύριο μεθ' αύριο λέτε να ζητήσουν την Αθήνα για αυτόνομο κράτος... Λέμε υποθετικά τώρα... )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες