Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Εικόνες φρίκης από το λυντσάριμα του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη.

 

Βεγγάζη: Σοκαριστικές εικόνες, ντοκουμέντα από τις τελευταίες στιγμές του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη, Κρίστοφερ Στίβενς, ο ποίος λυντσαρίστηκε από φανατικούς ισλαμιστές στη Βεγγάζη έδωσε στη δημοσιότητα το αραβικό δίκτυο ΑΚΝΝ news.

Ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στη Λιβύη Κρίστοφερ Στίβενς και άλλοι τρεις διπλωματικοί υπάλληλοι σκοτώθηκαν σε επίθεση από οργισμένα πλήθη διαδηλωτών στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη το βράδυ της Τρίτης. Διαδηλωτές εισέβαλαν οπλισμένοι και πυρπόλησαν το κτίριο της διπλωματικής αποστολής, διαμαρτυρόμενοι για αντι-ισλαμική ταινία που έχει γυριστεί στις ΗΠΑ και προσβάλει τον προφήτη Μωάμεθ.

Πηγή: philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες