Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Πώς το ISIS χρησιμοποιεί το βιασμό μικρών κοριτσιών ως δήθεν θρησκευτική πρακτική.

Λίγο πριν βιάσει το 12χρονο κορίτσι, ο μαχητής του Ισλαμικού Κράτους αφιέρωσε λίγο χρόνο για να της εξηγήσει πως αυτό που θα της έκανε δεν ήταν αμαρτία. Επειδή το κοριτσάκι ήταν άλλης θρησκείας και όχι Ισλαμίστρια, το Κοράνι του έδινε το δικαίωμα να τη βιάσει - τον ενθάρρυνε μάλιστα να το κάνει αυτό, επέμεινε. 
Της έδεσε τα χέρια και την φίμωσε. Έπειτα γονάτισε πλάι στο κρεβάτι και προσευχήθηκε πριν μπει μέσα της. Όταν τελείωσε, γονάτισε για να ξαναπροσευχηθεί, ξεπλένοντας το βιασμό με πράξεις θρησκευτικής αφοσίωσης. 
«Του έλεγα συνεχώς ότι πονάει - σε παρακαλώ σταμάτα, αλλά μου απάντησε πως σύμφωνα με το Ισλάμ έχει κάθε δικαίωμα να βιάσει μία άπιστη. Μου είπε ότι βιάζοντάς με πλησίαζε πιο κοντά στον Θεό», εξηγεί το κορίτσι δίνοντας συνέντευξη στους New York Times για τη μεγάλη έρευνά τους, έχοντας στο πλάι της την οικογένειά του σε ένα κέντρο προσφύγων. 

Κατόρθωσε να δραπετεύσει απ' τους ισλαμιστές, έπειτα από 11 μήνες αιχμαλωσίας. Δεν είναι η μόνη.


Ο συστηματικός βιασμός γυναικών και κοριτσιών της θρησκευτικής μειονότητας Γιαζίντι συνέπεσε με την ανακοίνωση των τζιχαντιστών πως αποφάσισαν να αναβιώσουν την πρακτική της σκλαβιάς ως θεσμό. Η εμπορία κοριτσιών και γυναικών δημιούργησε και ημιεπίσημες δομές, με ένα δίκτυο αποθηκών όπου κρατούνται τα θύματα, ειδικά δωμάτια στα οποία εξετάζονται και πωλούνται, και έναν ειδικό στόλο λεωφορείων που τις μεταφέρει. 
Πάνω από 5.000 Γιαζίντι απήχθησαν πέρσι και τουλάχιστον 3,144 ακόμα κρατούνται. Για να τις διαχειριστεί, το Ισλαμικό Κράτος έφτιαξε δαιδαλώδη γραφειοκρατία, με συμβόλαια πώλησης που εγκρίνονται απ' τα Ισλαμικά δικαστήρια που ελέγχει η ISIS. 
Η πρακτική αυτή χρησιμοποιείται ως διαφήμιση, ώστε να στρατολογηθούν στις τάξεις της ISIS άντρες από βαθιά συντηρητικές μουσουλμανικές κοινότητες όπου το ελεύθερο σεξ και τα ραντεβού είναι πράγματα απαγορευμένα. 
Επανειλημμένα, οι ηγέτες του Ισλαμικού Κράτους χρησιμοποιούν επιλεγμένα αποσπάσματα απ' το Κοράνι και άλλα ιερά βιβλία όχι μόνο για να δικαιολογήσουν τη βία, αλλά και για να αναγάγουν κάθε σεξουαλική επίθεση σε πράξη πνευματική και ιερή.

«Κάθε φορά που ερχόταν να με βιάσει, προσευχόταν», λέει η F, ένα 15χρονο κορίτσι που απήχθη πριν από ένα χρόνο και πωλήθηκε σε Ιρακινό τζιχαντιστή. 
«Μου επαναλάμβανε συνεχώς πως αυτό που μου έκανε ήταν ibadah», λέει, χρησιμοποιώντας τον όρο απ' τις ισλαμικές γραφές που σημαίνει ''θρησκευτική λατρεία''. 
«Μου τόνισε ότι το να με βιάζει ήταν η προσευχή του στον Θεό. Εγώ του έλεγα πως αυτό που μου έκανε ήταν λάθος και πως δεν θα τον έφερνε πιο κοντά στο Θεό αλλά αυτός απαντούσε: 'Όχι, επιτρέπεται. Είναι χαλάλ». 
Η 15χρονη το έσκασε τον Απρίλιο χάρη σε διακινητές, μετά από εννιά μήνες σκλαβιάς.

Πρόσφατα, το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε ότι και ο βιασμός Χριστιανών ή Εβραίων γυναικών που αιχμαλωτίζονται σε μάχες είναι επιτρεπτός και θεμιτός. 
Η μόνη απαγόρευση αφορά το σεξ με σκλάβα που είναι έγκυος. Δόθηκαν μάλιστα οδηγίες για το πώς ο ιδιοκτήτης κάθε σκλάβας πρέπει να περιμένει να έρθει περίοδος στην γυναίκα ώστε «να έχει βεβαιωθεί έτσι πως δεν υπάρχει τίποτα στην κοιλιά της» πριν να κάνει σεξ μαζί της. Πέρα απ' αυτό, όλα επιτρέπονται. 
Οι βιασμοί παιδιών επιτρέπονται ρητά, σύμφωνα και με το φυλλάδιο του ISIS που δημοσιοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Μια 34χρονη γυναίκα που αγοράστηκε και βιάστηκε κατ' εξακολούθηση από Σαουδάραβα τζιχαντιστή στην πόλη Σαντάντι της Συρίας, περιέγραψε ότι ένιωθε πολύ πιο τυχερή απ' την δεύτερη σκλάβα του Σαουδάραβα - ένα 12χρονο κορίτσι που βιαζόταν για μερόνυχτα παρότι αιμορραγούσε έντονα καθόλη τη διάρκεια των πράξεων. 
«Της κατέστρεψε το κορμί. Μολύνθηκε άσχημα. Ο τζιχαντιστής ερχόταν και με ρωτούσε συνεχώς ''Μα γιατί μυρίζει τόσο άσχημα;'' κι εγώ του έλεγα ότι είχε εσωτερική μόλυνση, ότι έπρεπε να της παρέχει ιατρική φροντίδα», λέει η γυναίκα. 
Αυτός αγνόησε τις συμβουλές της και συνέχισε την ιεροτελεστία του: προσευχή, βιασμός, και μετά πάλι προσευχή. «Του έλεγα ''Είναι απλώς ένα μικρό παιδάκι'' και αυτός απαντούσε ''Όχι, δεν είναι κοριτσάκι, είναι σκλάβα. Και ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει σεξ.''» «Και το ότι κάνω σεξ μαζί της ικανοποιεί τον Θεό» κατέληγε.

Πηγή: lifo.gr
(Σχόλιο Εγκολπίου: Αν αυτό δεν είναι σατανισμός τότε τί είναι; Αποκεφαλισμοί εν ονόματι του αλλάχ, βιασμοί εν ονόματι του αλλάχ, και μάλιστα ο βιασμός ανηλίκου κοριτσιού ή και ενήλικης γυναικός θεωρείται προσευχή στον αλλάχ, σκλαβιά εν ονόματι του αλλάχ, κόψιμο χεριών εν ονόματι του αλλάχ, κλπ κλπ κλπ, από τους σαλαφιστές ισλαμιστές...  

Πρέπει οπωσδήποτε οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι που διαφωνούν με την χρήση τέτοιων μεθόδων να απομονώσουν τα ακραία σαλαφιστικά στοιχεία στις κοινότητες τους σε Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες