Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Χριστιανοφοβία στο Ρέθυμνο.


 Συνθήματα με τον ανάποδο σταυρό και το αναρχικό σύμβολο Α σε κύκλο, από χριστιανοφοβικούς υβριστές.
 
Σοκαρισμένοι σήμερα το πρωί οι Ρεθυμνιώτες είδαν με αποτροπιασμό τα υβριστικά συνθήματα που άγνωστοι ζωγράφισαν με σπρέι στην εξωτερική όψη της εκκλησίας της Μητρόπολης (Μεγάλη Παναγία) επάνω στα μάρμαρα, στους τοίχους και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Να θυμίσουμε ότι από το περασμένοι καλοκαίρι κάτοικοι της πλατείας καταγγέλλουν ότι δεκάδες νεαροί σχεδόν κάθε βράδυ και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες συγκεντρώνονται στον δημόσιο χώρο και διασκεδάζουν με τραγούδια και ποτά, χωρίς να σέβονται ότι γύρω τους υπάρχουν σπίτια και ξενοδοχεία και οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες δεν μπορούν να κοιμηθούν.

Μάλιστα, αντιπροσωπεία των κατοίκων είχε επισκεφθεί τον Aστυνομικό Διευθυντή, ταξίαρχο Κώστα Λαγουδάκη, στον οποίο περιέγραψαν με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την ταλαιπωρία που περνούσαν.

 
Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες