Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Βιάστηκε μέχρι θανάτου από μετανάστη.

Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες βλέπετε με δική σας ευθύνη και μόνο.

http://policenet.gr/sites/default/files/styles/article_big/public/field/image/04022015-%CE%971025.jpg?itok=AX3J_5wT

Ένας 34χρονος Σομαλός μετανάστης συνελήφθη μετά απο την άγρια επίθεση μιας γυναίκας στο γκαράζ του ξενοδοχείου Sheraton στη Σουηδία.

Η γυναίκα πέθανε ενώ την βίαζε σύμφωνα τα ξένα μέσα. Η αστυνομία ωστόσο, αναφέρει ότι ο δράστης συνέχισε να βιάζει το πτώμα της γυναίκας και αφού είχε πεθάνει.

Η Σουηδία και η Νορβηγία είναι στη μέση μιας τεράστιας επιδημίας βιασμού. Στατιστικά για την εγκληματικότητα δείχνουν, ότι οι βιασμοί και στις δύο χώρες διαπράττονται από μουσουλμάνους μετανάστες.
 
 http://www.eleysis-ellinwn.gr/images/usrImage/0838436001432465742.jpg
 
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα ενα Σουηδικό μέσο,κατά τους πρώτους επτά μήνες του 2013, πάνω από 1.000 Σουηδέζες ανέφεραν ότι βιάστηκαν από μουσουλμάνους μετανάστες. 300 από αυτές ήταν κάτω από την ηλικία των 15 ετών.

Ο αριθμός των βιασμών φτάνει το 16% σε σύγκριση με το 2012. 
 
Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες