Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Αποκεφαλίστηκαν επειδη εγκατέλειψαν τις θέσεις τους.


Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δια αποκεφαλισμού 10 μαχητές του, με την κατηγορία ότι εγκατέλειψαν τις θέσεις τους!


Ένα «δικαστήριο» καταδίκασε τους συγκεκριμένους ανθρώπους, αφού τους βρήκε ένοχους για προδοσία, όταν άφησαν τις θέσεις τους στη Μοσούλη.


Η εκτέλεση έγινε την Κυριακή σε μία μεγάλη πλατεία της πόλης Baa'j και την παρακολούθησαν εκατοντάδες πολίτες και μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.


Ο αποκεφαλισμός έγινε για τον παραδειγματισμό των τζιχαντιστών ώστε να τους αποτρέψει από το να εγκαταλείπουν τις θέσεις τους χωρίς τις εντολές των ανωτέρων.


Έξι από τους αποκεφαλισμένους είναι Συριακής εθνότητας, ενώ οι υπόλοιποι 4 ήταν Δυτικοί πολίτες που είχαν ασπαστεί τις ιδέες του Ισλαμικού Κράτους.

Τον περασμένο μήνα, τουλάχιστον 73 είχαν αποκεφαλιστεί γιατί είχαν εγκαταλείψει το πεδίο της μάχης με τους Κούρδους αντάρτες του ΡΚΚ.

Πηγή: stoxos.gr

(Σχόλιο Εγκολπίου: Οι 4 δυτικοί που θέλησαν να γεμίσουν τις άδειες ζωές τους με το ακραίο σαλαφιστικό ισλάμ, ένιωσαν στο λαιμό τους τί σημαίνει η θρησκεία που επέλεξαν, αφήνοντας τον ''ψεύτικο'' Χριστιανισμό.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες