Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τις βίαζαν ομαδικώς οι σαλαφιστές μουσουλμάνοι.

http://www.eirinika.gr/images/datafiles1/75305.jpg
 
Φρικιαστικές είναι οι μαρτυρίες από την ομηρία των γυναικών της κοινότητας Γεζίντι, που κρατούνταν από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
 
Οι άτυχες γυναίκες που κρατούνταν για τουλάχιστον οκτώ μήνες στο βόρειο Ιράκ και απελευθερώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας μόλις την περασμένη βδομάδα.
 
Σύμφωνα με τις φρικιαστικές μαρτυρίες οι τζιχαντιστές βίαζαν κα’ εξακολούθηση τις νεαρές και τις κακοποιούσαν ομαδικά σε κοινή θέα, χτυπώντας βάναυσα προκειμένου να ασπαστούν τον ισλαμισμό.
 
Πολλές από αυτές πουλήθηκαν ως σκλάβες του σεξ, ενώ προκαλεί σοκ το γεγονός ότι τους έπαιρναν το αίμα για τραυματίες μαχητές. Επίσης πολλά παιδιά «δωρίστηκαν» σε άνδρες της οργάνωσης για να εκπαιδευτούν. 
 
 http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/11/islamiko-kratos-1.png
 
Η Ζιγιάντ Σάμο Χαλάφ, που εργάζεται στην οργάνωση Yazda που στηρίζει τα θύματα της κοινότητας Γεζίντι, δήλωσε ότι τα παιδιά χωρίζονταν από τις μητέρες τους και μετά «μοιράζονταν σε σπίτια» στη Μουσούλη και την Ταλ Αφάρ.
 
«Αν έρθεις και μείνεις με τα κορίτσια θα ακούσεις πολλές διαφορετικές ιστορίες από κορίτσι σε κορίτσι. Πολλά από αυτά πουλήθηκαν σε μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, μετά βιάστηκαν σε κοινή θέα από δύο ή και τρεις άνδρες τη φορά», εξήγησε η Χαλάφ στους International Business Times. «Βασανίστηκαν, γρονθοκοπήθηκαν και υποβλήθηκαν σε κάθε λογής βία», συμπλήρωσε η γυναίκα.

Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες