Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Σε "Ράκκα" μετατρέπουν την Ελλάδα: "Αλλάχ ακμπάρ" και ξύλο από ισλαμιστές σε πολίτες.

της Μαρίνας Νικολάκη
 
Σε "Ράκκα" τείνει να μετατραπεί η Ελλάδα όπου ο κάθε αγνώστων στοιχείων τζιχαντιστής έχει εισέλθει με ευκολία στην χώρα και πια απειλεί με βιαιοπραγία το λιγότερο τους ίδιους τους Έλληνες πολίτες: Δημοσιογράφος της εφημερίδας "Δημοκρατία" ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα ξέσπασμα ενός μουσουλμάνου, που προκαλούσε μαινόμενος ζημιές στις πόρτες και τα τζάμια του βαγονιού κατά την διάρκεια της διαδρομής και φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» επιτέθηκε κατά των επιβατών που τον παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι.

Μάλιστα ο αρθογράφος παρουσιάζει και φωτογραφίες ντοκουμέντα από τα σπασμένα τζάμια της πόρτας, όπου είναι ευδιάκριτη η στάμπα με το αίμα που άφησε στον σιδερένιο στύλο ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της άφρονης πολιτικής όλων των ελληνικών κυβερνήσεων.

Ακολουθεί το αποκαλυπτικό δημοσίευμα υπό τον τίτλο… «Το τρενάκι του τρόμου»:

Την Παρασκευή βράδυ προς Σάββατο είδα τα εξής: Για την ακρίβεια, η ώρα ήταν 12.15 (περίπου). Δύο νεαροί στεκόταν όρθιοι στο βαγόνι όπου βρισκόμουν και ήταν σχεδόν γεμάτο με επιβάτες. Ο ένας εκ των δυο μιλούσε στο κινητό ιδιαιτέρως χαμηλόφωνα. Μόλις ο συρμός έφυγε από τον σταθμό Βικτώρια, ο νεαρός έκλεισε το τηλέφωνο, το έβαλε στην τσέπη του, άρχισε να κραυγάζει: "Αλλάχ Ακμπάρ" και λοιπά στα αραβικά και βάρεσε δυο γροθιές στα τζάμια της πόρτας του βαγονιού. Μία με το ένα χέρι και μία με το άλλο.

Ήταν τόσο δυνατές, που έκαστη έσπασε το αντίστοιχο τζάμι που στόχευε ο μαινόμενος Άραβας. Λόγω της πικρής εμπειρίας που έχει ο πλανήτης από τους ισλαμιστές, ήταν αναπόφευκτο να υποθέσω, μόλις άκουσα τους αλαλαγμούς του φουρκισμένου νεαρού, ότι απείχαμε ελάχιστο από τη μεγάλη λευκή λάμψη μια έκρηξης. Φως, θέρμη, μπουμ και εξαΰλωση. Άδοξο και άχαρο φινάλε θα ήταν...

Περιέργως και... ευτυχώς, ο λυσσασμένος νέος δεν φορούσε γιλέκο με εκρηκτικά καλούδια πάνω του. Άρχισε να περιφέρεται στο βαγόνι με ματωμένα χέρια, που είχαν ανοίξει από τις γροθιές στα τζάμια της πόρτας.

Με τις απότομες κινήσεις του πήρε παραμάζωμα τα ματογυάλια ενός κυρίου που τον κοιτούσε αποσβολωμένος. Ο εν εξάλλω ευρισκόμενος μουσουλμάνος πήγε να του επιτεθεί! Τον συγκράτησε ο συνοδός του και εξήλθαν του συρμού σχεδόν αμέσως. Όλο το περιστατικό διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αν είσαι εκεί, παρών, το βλέπεις σαν σε αργή κίνηση.

Οι επιβάτες που έμεινα στο βαγόνι παρέμειναν για πολλή ώρα, ακόμα και μετά την κάθοδο των Αράβων από το τρένο, ακίνητοι, λες και πόζαραν για φωτογράφιση. Δύο κυρίες που είχαν έρθει στην Αθήνα από πόλη της περιφέρειας, υποσχέθηκαν στους εαυτούς τους και στους παρευρισκομένους ότι δεν πρόκειται να επισκεφτούν ποτέ ξανά την Αθήνα.

Η κρατική κυριαρχία δεν ασκείται πια στην Ελλάδα και άπαντες οι ενδιαφερόμενοι να την καταλύσουν το έχουν πάρει μυρωδιά.

Νιώθετε τυχεροί όταν προλαβαίνετε κάποιον από τους τελευταίους συρμούς του ΗΣΑΠ; Καλύτερα να αλλάξετε γνώμη... 
 

Πηγή: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες