Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

ISIS, ακρωτηρίασαν πόδια κοριτσιού που προσπάθησε να ξεφύγει ομαδικό βιασμό!

Η ακτιβίστρια Delal Sindy καταγράφει την τρομακτική σεξουαλική, σωματική και ψυχική κακοποίηση των κοριτσιών που γίνονται σεξουαλικοί σκλάβοι του ISIS, φέρνοντας στο φως την υπόθεση της Suzan και τον εφιαλτικό αγώνα της επιβίωσης.
 
Η Suzan, ενα κορίτσι Κούρδων Yezidi, πωλήθηκε σε ομάδα του ISIS γνωστή ως Al-Russiyah μετά τη σύλληψή της από το ισλαμικό κράτος
 
«Κάθε πρωι μας έβγαζαν έξω γυμνές . Και μας επέλεγε όποιος ήθελε για την ημέρα», δήλωσε η Suzan, η οποία πρόσθεσε ότι πρώτα ο αρχηγός επέλεγε μυρίζοντας κάθε μία από τα νεαρά κορίτσια.
 
Όταν ο ηγέτης είχε επιλέξει την αγαπημένη του, το υπόλοιπο των κοριτσιών μοιράζονταν μεταξύ των σωματοφυλάκων του.
 
Η Suzan έχει δοθεί σε έναν από τους σωματοφύλακες, αλλά τα βασανιστήρια της ήταν τόσο αφόρητα που ευχόταν να είχε επιλεγεί από τον αρχηγό της Αλ-Russiyah, ο οποίος δεν κακοποιούσε τις σκλάβες του.
 
Έχει εξιστόρησε τους πολλούς άγριους ξυλοδαρμούς που υπέστη, προσθέτοντας ότι πάντα την βίαζαν καθημερινά δύο άνδρες ταυτόχρονα.
 
«Ήταν σαν την επιλογή μεταξύ του θανάτου και θανάτου», είπε.
 
Η ομάδα των ισλαμιστών φύλαγε τα κορίτσια σαν σκλάβες του σεξ μέχρι που διαλύθηκε, οταν σκοτώθηκαν όλοι από Κούρδους Peshmerga στη Shingal του Ιράκ.
 
Πριν όμως απελευθερωθεί η Suzan την είχαν πάει σε ένα ξενοδοχείο στη Μοσούλη με το όνομα «Γαλαξίας», όπου αμέτρητες άλλες ημίγυμνες γυναίκες και παιδιά διέμεναν μέχρι να πωληθούν.
 
«Μια μέρα μας πούλησαν μαζί με την 10χρονη αδελφή μου και ήταν η τελευταία μέρα είδα τη μητέρα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν άρχισε να κλαίει και τραβώντας τα μαλλιά της όταν μας πήραν. «
 
Αυτή και δεκάδες άλλα νεαρά κορίτσια υπόκεινται σε έλεγχο παρθενιάς.
 
Στη συνέχεια, στο σκλαβοπάζαρο, εμφανίζονται ημιγυμνες μπροστά στους ενθουσιασμένους αγοραστές.
 
«Τις παρθένες μας έβαλαν σε ένα δωμάτιο με 30-40 άτομα. Μας παρέταξαν σε ένα δωμάτιο και μας αγόραζαν οποίοι ήθελαν».
 
«Νόμιζα ότι θα μπορούσα να είμαι τυχερή, γιατι δεν είμαι τόσο όμορφη όσο οι άλλες.»
 
Ωστόσο, η Suzan πωλήθηκε σε έναν άνδρα από την Τσετσενία μέσα στα πρώτα 10 λεπτά.
 
Σύντομα συνειδητοποίησε ότι θα περάσει την ζωή της ως περιουσιακό στοιχείο ηδονής, και βιαζοταν και βασανιζόταν καθημερινά από τον ιδιοκτήτη της αλλά και τους φρουρούς του.
 
«Με ανάγκασαν να λεω αποσπάσματα από το Κοράνι κατά τη διάρκεια των βιασμών και αν δεν το έκανα με μαστίγωναν.»
 
Η Suzan περιέγραψε με λυγμούς, την στιγμή που ζεμάτισαν μηρό της με βραστό νερό επειδή αρνήθηκε να απαγγείλει το Κορανί πριν από τον βιασμό της.
 
Όπως είπε Σούζαν, «Ένα άλλο κορίτσι που προσπάθησε να διαφύγει, της ακρωτηρίασαν τα πόδια ενώ ήταν ζωντανή, προς παραδειγματισμό των υπολοίπων».
 
Πηγή: hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες