Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Αυτά γιατί δεν ακούγονται στα Μ.Μ.Ε.;


http://4.bp.blogspot.com/-ET4e1NVwcLU/VUxk-hDjmaI/AAAAAAADgjg/TjA4_eyb2oc/s1600/democracy_islam.jpg

Σύνθημα σε διαδήλωση μουσουλμάνων, λέει, ''δεν θέλουμε δημοκρατία θέλουμε μόνο Ισλάμ''...

Για τη σεξουαλική κακοποίηση αλλά και παράνομη κατακράτηση ανήλικου ομοεθνή του στη Σορωνή, κατηγορείται 45χρονος Πακιστανός ο οποίος αύριο θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στην υπόθεση φέρονταν να εμπλέκονται και άλλα τρία άτομα επίσης Πακιστανοί για τους οποίους μάλιστα είχαν εκδοθεί και εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος των ομοεθνών του ο ανήλικος Πακιστανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει η Ροδιακή, πριν από τέσσερα χρόνια οι αλλοδαποί διέμεναν και εργάζονταν στη Σορωνή, τόπο τον οποίο επέλεξε να μείνει και ο 17χρονος (τότε) Πακιστανός καθώς μπορούσε ευκολότερα να βρει δουλειά. Όπως ο νεαρός κατήγγειλε στους αστυνομικούς, αρχές Μαΐου 2010 βραδινές ώρες ο 45χρονος και ο 30χρονος τον μετέφεραν με το ζόρι σε ερημική τοποθεσία, όπου εκεί βρίσκονταν ο 25χρονος και ο 33χρονος και αφού τον ακινητοποίησαν ο πρώτος εξ αυτών, τον βίασε.

Στη συνέχεια ο 45χρονος και ο 30χρονος τον μετέφεραν σπίτι τους σε αγροτική περιοχή όπου παρά τη θέληση του τον κράτησαν δεμένο και κλειδωμένο, ώστε να τον εμποδίσουν να καταγγείλει το περιστατικό.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως όταν τελικά ο 17χρονος κατάφερε να ξεφύγει, αναχώρησε από τΡόδο και μετέβη στην Αθήνα όπου έκανε τη σχετική καταγγελία.

Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, αστυνομικοί του οποίου άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση.
 
Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες