Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τζαμί γιάφκα στη Γαλλία.

 
 
Σφαίρες για καλάσνικοφ, προπαγανδιστικά βίντεο του Ισλαμικού Κράτους και παιδαγωγικό υλικό του μετώπου Αλ Νόσρα κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας στο πλαίσιο της διακοπής λειτουργίας μουσουλμανικού τεμένους κοντά στο Παρίσι, έγινε σήμερα γνωστό από τις τοπικές αρχές.
 
Παρίσι: Πυρομαχικά και προπαγανδιστικό υλικό του ΙΚ σε μουσουλμανική αίθουσα προσευχής
 
Μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση διεξήχθη στην αίθουσα προσευχής που παρουσιάζεται ως σαλαφιστική στο Λανί-συρ-Μαρν, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων ανατολικά του Παρισιού, η οποία οδήγησε στη διακοπή λειτουργίας του κέντρου.
 
Με την ευκαιρία των ερευνών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, "ανακαλύφθηκαν διάφορα υλικά, όπως στοιχεία υποστήριξης υπολογιστών", αναφέρεται σε ανακοίνωση του περιφερειάρχη της Σεν-ε-Μαρν, στην οποία γίνεται αναφορά σε πυρομαχικά διαμετρήματος 7,62, πυρομαχικά για όπλα τύπου Καλάσνικοφ, καθώς και προπαγανδιστικά βίντεο" της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
 
Ενα ρεβόλβερ και έγγραφα για τον τζιχάντ βρέθηκαν επίσης στα σπίτια των επικεφαλής του τεμένους, είχε προηγουμένως ανακοινώσει ο υπουργός εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ.
 
Μεταξύ των ευρημάτων υπάρχει παιδαγωγικό υλικό με ύμνους για τους μάρτυρες της οργάνωσης Μέτωπο Αλ Νόσρα, της συριακής πτέρυγας της Αλ Κάιντα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
 
Οι αστυνομικές έρευνες οδήγησαν στην έκδοση 22 απαγορεύσεων εξόδου από τη χώρα και στη λήψη μέτρων κατ΄οίκον κράτησης κατά εννέα "ριζοσπαστικοποιημένων" ατόμων.
 
Την Τετάρτη, ημέρα διεξαγωγής της αστυνομικής επιχείρησης, ο πρόεδρος της Ενωσης Μουσουλμάνων του Λανί-συρ-Μαρν, ο Μοχάμανετ Ραμντάν, είχε εκφράσει την έκπληξή του για το κλείσιμο τις αίθουσας προσευχής και διαμαρτυρήθηκε λέγοντας "δεν βρέθηκε τίποτε. Δεν υπάρχει τίποτε κρυμένο".
 
Η διακοπή λειτουργίας της αίθουσας προσευχής είναι η τρίτη που αποφασίζεται από τις γαλλικές αρχές από την εφαρμογή κατάστασης έκτακτης ανάγκης στη Γαλλία, μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου.
 
Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες