Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

Νέα πρόκληση για τους Ποντίους – Αυτή τη φορά απ΄τον Σκουρλέτη!Λάδι στην φωτιά επέλεξε να ρίξει ο κ. Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με τις δηλώσεις άρνησης της Ποντιακής Γενοκτονίας του κ. Νίκου Φίλη αποδίδοντας την γενική κατακραυγή σε… λαϊκισμό!
 
Την ώρα που σύσσωμα τα Ποντιακά Σωματεία έχουν ξεσηκωθεί ζητώντας από την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση αποδοκιμασίας του υπουργού Παιδείας, ο κ. Σκουρλέτης είπε στην Βουλή πως «η είδηση δεν είναι οι δηλώσεις του κ. Φίλη. Η είδηση είναι η πατριδοκαπηλία και η στημένη επιχείρηση στοχοποίησης όχι μόνο του κ. Φίλη, αλλά όλων των υπουργών. Μια επιχείρηση στοχοποίησης με την βοήθεια των συστημικών ΜΜΕ. Η κυβέρνηση αντέχει και έχει πάρει θέση. Πάψτε να παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια. Ο λαϊκισμός έχει τα όρια του».

Πηγή: epontos.blogspot.gr

(Σχόλιο Εγκολπίου: Όποιος υποστηρίζει ότι οι νεότουρκοι έκαναν γενοκτονία και όχι εθνοκάθαρση είναι πατριδοκάπηλοι; Έφτασαν οι καιροί, και οι νεοέλληνες τους έφεραν τους καιρούς αυτούς και όχι οι πολιτικοί, όπου το σωστό θα ονομαστεί λάθος και το λάθος, σωστό. 

Ως ιστολόγιο θα λέγαμε να ασχοληθούν οι αριστεροί κυβερνώντες με την πείνα του ελληνικού λαού και να αφήσουν τις νεομαρξιστικές ιστορικές αναθεωρήσεις, γιατί σε καιρούς πείνας όταν ασχολείσαι με τέτοια θέματα, μάλλον έχεις συμπλέγματα που σε πιέζουν να βγούν προς τα έξω.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες