Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Το ISIS τρομοκρατεί με σταυρώσεις...Νέες φρικιαστικές εικόνες από τη δράση των τζιχαντιστών έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά πρόκειται για μικρά παιδιά τα οποία οι τζιχαντιστές υποχρέωσαν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αποκεφαλισμό και τη σταύρωση δύο ανθρώπων.

Το ISIS - Ισλαμικό Κράτος, χρησιμοποιεί τη βάρβαρη αυτή πρακτική ως... παραδειγματισμό καθώς συχνά τζιχαντιστές συγκεντρώνουν πλήθη προκειμένου να παρακολουθήσουν ζωντανά τις άγριες εκτελέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες την προηγούμενη εβδομάδα οι τζιχαντιστές έκοψαν τα ακροδάχτυλα ενός χριστιανόπουλου μπροστά στα μάτια του ιερέα πατέρα του πριν σταυρώσουν και τους δύο τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στόχος των τζιχαντιστών ήταν να υποχρέωσουν τους Σύρους χριστιανούς ενός χωριού κοντά στο Χαλέπι να αλλαξοπιστήσουν και να ασπαστούν το Ισλάμ.
 
Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες