Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ 12ΧΡΟΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΙ


 Εφαρμογή του νόμου σαρία...
 
Ένα 12χρονο αγόρι από τη Συρία, βασανίστηκε φρικτά και στη συνέχεια εκτελέστηκε από ομάδα της ISiS σε ένα χωριό κοντά στο Αλέπο. Οι μαχητές του Χαλιφάτου αφού μπήκαν στο χωριό, άρχισαν να βασανίζουν μπροστά σε όλους το παιδί προκειμένου να ασπαστεί το Ισλάμ.

Όταν ο μικρός έφερε αντιρρήσεις τον έδειραν μέχρι θανάτου και μετά τον σταύρωσαν. Το περιστατικό συνέβη στα τέλη Αυγούστου και την ίδια μέρα άλλοι 8 χριστιανοί μεταξύ των οποίων και δύο γυναίκες υπέστησαν την ίδια ανάκριση και απαιτήθηκε από αυτούς να δηλώσουν την πίστη τους στο Ισλάμ.

Ειδικά οι δύο γυναίκες βιάστηκαν από τους μαχητές στην πλατεία του χωριού με όλο το χωριό να παρακολουθεί και στο τέλος μαζί με τους υπόλοιπους αποκεφαλίστηκαν. Τα πτώματά τους σταυρώθηκαν και παρέμειναν κρεμασμένα προς παραδειγματισμό.

Πηγή: ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες