Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Πέρασαν ή είναι στη Πατρίδα μας τζιχαντιστές;




Σε ερώτηση δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας επιβεβαίωσε την διελευση ατόμων τα οποία έχουν απασχολήσει για εξτρεμιστικές δράσεις (Τζιχαντιστών) από την Ελληνική επικράτεια, με τις μεταναστευτικές ροές.

Αναφορά σε 350.000 μεταναστευτικές ροές έκανε ο αρμόδιος Υπουργός εα Υ/Γ Νίκος Τόσκας από τις αρχές του χρόνου.

Σε ερώτηση δημοσιογραφων «αν έχουν εντοπισθεί άτομα τα οποια έχουν απασχολήσει με δράσεις Τζιχαντιστών, ο αρμόδιος Υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά, «Το παρακολουθούμε το θέμα! Δε μπορώ να αναφερθώ σε περιστατικά και ονόματα. Είμαστε σε συνεργασία με χώρες και υπηρεσίες του εξωτερικού».

Απόσπασμα των ερωτήσεων που δέχθηκε ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου για το θέμα της διέλευσης από την Ελλάδα, άτομα ύποτα για σχέση με ΤΖιχαντικές ή το Ισλαμικό Κράτος.

*Δημοσιογράφος: Ανάμεσα στους 350.000 που είπατε που μπήκαν στην Ελλάδα από την αρχή του χρόνου έχουν διαπιστωθεί από τις Υπηρεσίας σας ή την ΕΥΠ να έχουν περάσει άτομα ύποπτα για σχέση με τους Τζιχαντιστές ή το Ισλαμικό Κράτος .

Υπουργός: Όπως ξέρετε τα περιστατικά εγκληματικότητας που προέρχονται από μετανάστες είναι σχεδόν μηδενικά, αυτοί οι άνθρωποι κοιτάζουν να σώσουν το κεφάλι τους κοιτάζουν να περάσουν από την Χωρά μας και να πάνε εκεί που έχουν προορισμό και αν θέλετε και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν και κάποια λεφτά στην τσέπη τους επομένως δεν είχαμε το αποτέλεσμα όμως δεν είχαμε περιστατικά εγκληματικότητας , σε ότι αφορά την περίπτωση να περάσουν και άνθρωποι που έχουν σχέση με οργανώσεις εξτρεμιστών Τζιχαντιστων, το παρακολουθούμε το θέμα ειδικά η ΕΥΠ και η Ελληνική Αστυνομία το παρακολουθεί φυσικά δεν πρόκυπτε να αναφερθώ σε ονόματα και περιστατικά αλλά το παρακολουθούμε στενά και συνεργαζόμαστε και με άλλες χώρες για αυτό.

*Δημοσιογράφος: Και από παλαιότερες υποθέσεις που ξέρουμε και από ενημερώσεις που είχαν κάνει στην ΕΥΠ ξένες υπηρεσίες είχαν υπάρξει κάποια περιστατικά στην χωρά, για να επανέλθω
Υπουργός: Μην τα συνδέετε όλα αυτά είναι λάθος για λόγους αντικειμενικότητας

*Δημοσιογράφος: Δεν τα συνδέω, απλώς τα αναφέρω στην περίπτωση του Βελγίου, η ενημέρωση που έχετε εσείς μέχρι στιγμής σας δείχνει ότι ενδεχομένως έχουν περάσει κάποια άτομα τα οποία ανήκουν σε φονταμενταλιστικές ισλαμικές οργανώσεις στην χώρα είτε την χρησιμοποίησαν ως πέρασμα για να ακριβολογούμε.

Υπουργός: Έχουμε το νου μας παρακολουθούμε κάποιες καταστάσεις και κάποια πρόσωπα, υπάρχει ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες χώρες , αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ για αυτό το θέμα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport 

Πηγή:
 stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες