Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

ISIS και εφηβικά όνειρα-εφιάλτες...

Από την αγκαλιά της οικογένειας τους, έγιναν σκλάβες του σέξ και μετά οδηγήθηκαν στο θάνατο... Η εφηβική ανοησιά πολλές φορές πληγώνει όχι μόνο τους γονείς αλλά σκοτώνει κιόλας...
Η έφηβη Σάμρα Κεσίνοβιτς (Samra Kesinovic) από την Αυστρία, κόρη Βόσνιων μεταναστών, που έγινε «διάσημη» όταν προσχώρησε στο Ισλαμικό Κράτος, το οποίο τη χρησιμοποίησε στην προπαγάνδα του να ποζάρει σε φωτογραφίες ένοπλη με τζιχαντιστές, ώστε να πειστούν κι άλλες νεαρές να ταξιδέψουν στο «χαλιφάτο» του, δολοφονήθηκε με ένα σφυρί όταν προσπάθησε να αποδράσει από την οργάνωση.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μιας Τυνήσιας που επίσης είχε ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος και έζησε μαζί με την 17χρονη Σάμρα Κεσίνοβιτς στη Συρία, οι τζιχαντιστές αφού τη χρησιμοποίησαν για την προπαγάνδα τους, μετά την έκαναν ερωτική σκλάβα και την υποχρέωναν να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες στους «ιερούς μαχητές».

Η Τυνήσια, που κατάφερε να αποδράσει από το Ισλαμικό Κράτος πέρσι, κατέθεσε σε αρμόδιους αξιωματούχους ότι η Σάμρα Κεσίνοβιτς όταν κατάλαβε σε ποιον εφιάλτη είχε εμπλακεί προσπάθησε να αποδράσει από τη Συρία πολλές φορές.

Στην τελευταία της απόπειρα απόδρασης, οι τζιχαντιστές τη χτύπησαν άσχημα με ένα σφυρί.

Της έλιωσαν το κεφάλι στην κυριολεξία, της έσπασαν κόκαλα σε όλο της το σώμα. Έτσι πέθανε.

Η Τυνήσια γυναίκα κατέθεσε ότι τις κρατούσαν σε ένα σπίτι και τις «δώριζαν» στους νέους τζιχαντιστές ως «δώρο υποδοχής» τους στο Ισλαμικό Κράτος.

Η Σάμρα Κεσίνοβιτς, πριν δολοφονηθεί με αυτό τον άγριο τρόπο, είχε καταφέρει να στείλει ένα email στην οικογένειά της στο οποίο τους έγραφε ότι ήθελε να γυρίσει πίσω στην Αυστρία γιατί ένιωθε αηδιασμένη από τη βαρβαρότητα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Η Σάμρα και η Σαμπίνα Σελίμοβιτς, και οι δύο βοσνιακής καταγωγής, εξαφανίστηκαν από τα σπίτια τους στην Αυστρία το 2014, αφήνοντας ένα σημείωμα στις οικογένειές τους στο οποίο έγραφαν:

«Μην μας αναζητήσετε. Θα υπηρετήσουμε τον Αλλάχ και θα πεθάνουμε για εκείνον».

Οι δύο έφηβες ταξίδεψαν στη Συρία μέσω Τουρκίας. Λέγεται ότι ένας Βόσνιος ιμάμης στην Αυστρία, ο Εμπού Τέτζμα στη Βιέννη, τους έκανε πλύση εγκεφάλου. Εκείνος αρνείται κάθε ανάμιξη στον προσηλυτισμό των κοριτσιών στο εξτρεμιστικό Ισλάμ.

Η Σάμρα και η Σαμπίνα ήταν 17 και 15 ετών όταν πήγαν στη Συρία. Μόλις έφτασαν στη Ράκα, στη ντε φάκτο πρωτεύουσα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, τις πάντρεψαν με τζιχαντιστές και αμέσως άρχισαν να τις φωτογραφίζουν ντυμένες με μπούρκες, να κρατάνε καλάσνικοφ με ολόγυρά τους ένοπλους τζιχαντιστές, ώστε να τις χρησιμοποιήσουν ως διαδικτυακή προπαγάνδα και δολώματα.


Η Σαμπίνα είχε κάνει και δηλώσει στο Paris Match, στο οποίο έλεγε: «Εδώ μπορώ να είμαι ελεύθερη. Μπορώ να εξασκώ τη θρησκεία μου, που δεν μπορούσα στη Βιέννη». (Σχόλιο Εγκολπίου: Αυτό είναι ψέμα αφού οι μουσουλμάνοι είναι ελεύθεροι να ασκούν τα θρησκευτικά καθήκοντα τους στην Αυστρία. Μήπως η νεαρή τζιχαντίστρια εννοούσε ότι δεν ήταν ελεύθερη να σκοτώνει εν ονόματι του αλλάχ;)

Λίγο καιρό μετά έγινε γνωστό ότι και οι δύο κοπέλες είχαν μείνει έγκυες από τζιχαντιστές.

Μετά μαθεύτηκε ότι η Σαμπίνα σκοτώθηκε σε μάχη.

Η μοίρα της Σάμρα μαθεύτηκε καιρό μετά, δηλαδή ότι δολοφονήθηκε επειδή προσπάθησε να αποδράσει.

Στη Συρία υπολογίζεται ότι μάχονται με το Ισλαμικό Κράτος περίπου 190 μουσουλμάνοι μόνιμοι κάτοικοι Αυστρίας.

Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες