Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Ανήλικοι μουσουλμάνοι διέκοψαν χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

http://www.star.gr/publishingimages/2015/02/270215090856_6550.jpg

 Στον κύκλο, ο μικρός τότε Τζιχάντι Τζόν.
 
Ωραία και συγκινητική η είδηση που διαβάσαμε προ ημερών και σύμφωνα με την οποία θέλοντας να στείλουν μήνυμα διακοινοτικής ενότητας, μουσουλμάνοι περιφρούρησαν χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην πόλη Λανς στη βόρεια Γαλλία, μόνο που δεν ήταν παντού τόσο "αγγελικά πλασμένα" τα πράγματα. Στη Γερμανία ανήλικοι μουσουλμάνοι μπούκαραν και διέκοψαν την χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑonline με συνθήματα κατά των Χριστιανών.
 
http://newpost.gr/storage/photos/master/201502/jihadi.jpg
 
 Ο Τζιχάντι Τζόν ως τραγουδιστής και στο τέλος ως σφαγέας στο όνομα του αλλάχ.
 
Οι πιτσιρικάδες, μιας και μόνο ένας από αυτούς ήταν 14 ετών, οι άλλοι 5 ήταν μικρά παιδιά,συμπεριφέρθηκαν σαν ενήλικες εξτρεμιστές.

Οι νεαροί μουσουλμάνοι εισέβαλαν στην Εκκλησία Rheydter Marien στο Mönchengladbach την παραμονή των Χριστουγέννων, διέκοψαν τη Θεία Λειτουργία βρίζοντας τους πιστούς με τη φράση «σκατένιοι Χριστιανοί!»

Το θέμα αποσιωπήθηκε τεχνηέντως από τα υψηλά κλιμάκια...

Πάντως ο πάστορας Manfred Riethdorf δεν θέλησε να αφήσει το θέμα να αποσιωπηθεί και κατέθεσε επίσημη καταγγελία κατά του 14χρονου για διατάραξη της ειρήνης. Δεν πίστεψε πως επρόκειτο για μια ηλίθια νεανική φάρσα, αλλά θεωρεί τους γονείς των παιδιών υπευθύνους επειδή οι ανήλικοι έχουν μολυνθεί με αυτή την ακραία ιδέα
 
Η σχέση μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων στο Mönchengladbach είναι τεταμένη, αλλιώς αυτό δεν θα είχε συμβεί, αλλά μέχρι τωρα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να μην έχουν κάνει καμία αναφορά στο περιστατικό.
 
Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες