Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Τα σχέδια των ισλαμιστών. 
Αποκαλυπτικοί είναι οι σχεδιασμοί της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, για το πώς θα κυριαρχήσει στον κόσμο, όπως αναφέρονται στο διαδικτυακό βιβλιαράκι «Μαύρες Σημαίες από το Ισλαμικό Κράτος» (Black Flags From The Islamic State) που διακινείται στο διαδίκτυο σε μορφή PDF.

Ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, ο ηγέτης της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ήθελε να δοκιμάσει το ιρακινό μοντέλο τζιχάντ (ιερού πολέμου) στη Συρία.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το Ισλαμικό Κράτος αν και αποτελούσε το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στο Ιράκ, ενεπλάκη στον πόλεμο στη Συρία.

Εάν το μοντέλο τζιχάντ του Μπαγκντάντι είχε αποτέλεσμα στη Συρία (που είχε, εάν κάτι τον σταμάτησε ήταν οι αεροπορικές επιδρομές των ξένων), τότε θα άρχιζε η «εξαγωγή» της «επανάστασης – ιερού πολέμου» σε όλο τον ισλαμικό κόσμο για ακόμα περισσότερους τζιχάντ.

Ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι αν και ωφελήθηκε από τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, θέλει να την ανατρέψει και να καταλάβει τις δύο ιερές πόλεις των μουσουλμάνων, τη Μέκκα και τη Μεδίνα. Έτσι θεωρεί ότι θα επισπεύσει την έλευση του μουσουλμάνου Μεσσία, του Μαχντί.

Το Ισλαμικό Κράτος επιδιώκει τη «σύγκρουση των πολιτισμών», την οποία θεωρεί και αναπόφευκτη.

Η «σύγκρουση των πολιτισμών» θα έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο νεοφασιστικών κομμάτων στην Ευρώπη και αυτό σε συνδυασμό με Αμερικανούς υπερσυντηρητικούς ρεπουμπλικανούς όπως ο Ντόναλντ Τραμπ και η Πάμελα Γκέλερ, θα βοηθήσει ώστε οι μουσουλμάνοι της Δύσης, από αντίδραση αλλά και φόβο, να ριζοσπαστικοποιηθούν.

Η ακροδεξιά είναι χρήσιμη για το Ισλαμικό Κράτος διότι θα οδηγήσει με τη μισαλλοδοξία της τους μουσουλμάνους που ζούνε στη Δύση κατευθείαν στον εξτρεμισμό, θεωρεί η οργάνωση.

«Οι μουσουλμάνοι συνειδητοποιούν μέρα με τη μέρα ότι δεν υπάρχει καμία τιμή εκτός από τον τζιχάντ (ιερό πόλεμο), και ότι υπάρχει μόνο εξευτελισμός όταν κάθεσαι και συζητάς για “ειρήνη”, γιατί δεν θα βρουν ειρήνη εκτός εάν πολεμήσουν για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους», αναφέρει το «Μαύρες Σημαίες από το Ισλαμικό Κράτος».

Οι τζιχαντιστές που βρίσκονται στη Δύση συμβουλεύονται να μελετήσουν και να αντιγράψουν την τακτική των εν ύπνω πυρήνων που χρησιμοποιούσαν οι Ιρακινοί τζιχαντιστές.

Αρχικά πρέπει να ξεκινήσουν με επιθέσεις μοναχόλυκων, ώστε να εμπνεύσουν κι άλλους να ενταχθούν στον σκοπό.

Όσο περισσότεροι άνθρωποι εντάσσονται στον σκοπό, θα έρθει η ώρα που θα αφυπνισθούν με μιας όλοι οι εν ύπνω πυρήνες και θα είναι ένας κανονικός αντάρτικος στρατός.

Το Ισλαμικό Κράτος δίνει μεγάλη βάση και ελπίδα στα παιδιά που εκπαιδεύει, στα «κουτάβια του χαλιφάτου» όπως τα αποκαλεί. Αυτά τα παιδιά που υφίστανται πλύση εγκεφάλου και παίρνουν στρατιωτική εκπαίδευση είναι το μέλλον του τζιχάντ, ακόμα κι αν σε αυτή τη φάση η Δύση καταφέρει και εκδιώξει το Ισλαμικό Κράτος από τα εδάφη που κατέχει.

Τα παιδιά αυτά μόλις μεγαλώσουν, σε 10 με 15 χρόνια από σήμερα, θα ξεκινήσουν νέο τζιχάντ, ακόμα πιο βίαιο από τον τωρινό.

«Κάθε φορά που η Αμερική προσπαθεί να καταστρέψει μια ένοπλη ισλαμική οργάνωση, μια ακόμα πιο βίαιη οργάνωση δημιουργείται στη θέση της», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
 
Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες