Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Λέσχη Bilderberg, συνεδρίαση στις 9 με 12 Ιουνίου στη Γερμανία.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Υπό την προστασία φράκτη και με απαγόρευση συγκεντρώσεων θα μαζευτούν οι "ελίτ" της Λέσχης Bilderberg. Στην μάζωξη και ο πρόεδρος της νουδού.
 
 
 
Με οδοφράγματα, φράκτες, απόλυτη μυστικότητα και απαγόρευση συγκεντρώσεων θα συνεδριάσουν οι ελίτ της μυστικοπαθούς Λέσχης Bilderberg. (Λέτε να συζητήσουν κατά της "Ευρώπης φρούριο" και υπέρ των «ανοικτών συνόρων»;).

Οδοφράγματα από σκυρόδεμα έχουν τοποθετηθεί γύρω από το Hotel Taschenbergpalais στη Δρέσδη της Γερμανίας, όπου θα λάβει χώρα η φετινή συνάντηση της Λέσχης Bilderberg από 9 έως 12 Ιουνίου.

Ο δημοσιογράφος του βρετανικού Guardian Charlie Skelton ανέβασε στο tweeter μία φωτογραφία γύρω από το κτίριο, στο οποίο θα μαζευτούν 150 «προσωπικότητες» από όλον τον κόσμο, αρχηγοί κρατών, άνθρωποι της τεχνολογίας και δημοσιογράφοι.
 
 
 
Η γερμανική εφημερίδα Mitteldeutsche Zeitung (mz-web.de) αναφέρει γύρω από την σύναξη της ελίτ θα υπάρχει κι ένας «υψηλός φράκτης», ο οποίος έχει απομείνει από μια συνάντηση των υπουργών Οικονομικών των G7, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο πριν από ένα χρόνο.

Η ασφάλεια στην μυστικοπαθή φετινή συνεδρίαση αναμένεται να είναι ισχυρή, με την πόλη της Δρέσδης να εγκαθιστά μια μεγάλη «αυστηρά ελεγχόμενη περιοχή ασφαλείας» γύρω από το ξενοδοχείο.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι διαδηλώσεις στην περιοχή είναι εντελώς απαγορευμένες», αναφέρει η Mopo24.de. «Ο σχηματισμός πλήθους με περισσότερα από 15 άτομα είναι απαγορευμένος».

Μια επίσημη λίστα των συμμετεχόντων του τρέχοντος έτους και των θεμάτων συνεδρίασης αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Επίσης, σύμφωνα με τον Skelton, «Οι επικεφαλής των Google, Shell, BP και Deutsche Bank θα είναι εκεί», σύμφωνα, "και το Brexit θα είναι στην κορυφή της ατζέντας".
 
 
 
Μεταξύ ων προσκεκλημένων στην 64η συνάντηση της Λέσχης Bilderberg, θα είναι και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης, οι Εμανουέλ Μακρόν (υπουργός Οικονομίας Γαλλίας), Τζορτζ Οσμπορν (υπουργός Οικονομικών Μ. Βρετανίας), Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (υπουργός Οικονομικών Γερμανίας), Κριστίν Λαγκάρντ (γενική διευθύντρια ΔΝΤ), Μπενουά Κερέ (μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ).

Εκτός του Μητσοτάκη, από ελληνικής πλευράς, παρόντες θα είναι και ο Γεώργιος Λογοθέτης πρόεδρος της «Libra Group» και ο Δημήτριος Παπαλεξόπουλος των «Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ». Μεταξύ ων προσκεκλημένων στην 64η συνάντηση της Λέσχης Bilderberg, θα είναι και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης, οι Εμανουέλ Μακρόν (υπουργός Οικονομίας Γαλλίας), Τζορτζ Οσμπορν (υπουργός Οικονομικών Μ. Βρετανίας), Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (υπουργός Οικονομικών Γερμανίας), Κριστίν Λαγκάρντ (γενική διευθύντρια ΔΝΤ), Μπενουά Κερέ (μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ).

Εκτός του Μητσοτάκη, από ελληνικής πλευράς, παρόντες θα είναι και ο Γεώργιος Λογοθέτης πρόεδρος της «Libra Group» και ο Δημήτριος Παπαλεξόπουλος των «Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ».

Πηγή:
 redskywarning.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες