Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

Is Jesus a Prophet or is He also God?

Ένας μαραθώνιος διαλόγου μεταξύ ενός πολύ γνωστού ακραίου μουσουλμάνου από Αγγλία, ο οποίος είναι γνωστός από παλαιότερο βίντεο το οποίο έχουμε αναρτήσει. Στο βίντεο αυτό υποστηρίζει ότι το ισλάμ είναι κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας και της δημοκρατίας αλλά υπέρ της απόλυτης επικράτησης του ισλαμικού νόμου, γνωστού και ως σαρία. Από την άλλη ένας Χριστιανός απολογητής ο οποίος τον κατακεραυνώνει μεσα από το κοράνι και την Αγία Γραφή! Αξίζει να το δείτε!


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ισλαμιστή κάνοντας κλικ εδώ. Είναι αλήθεια ότι ο συγκεκριμένος ειναι πολύ ανοικτός στο να μιλάει για τους πραγματικούς σκοπούς του ακραίου ισλάμ, οπότε όποιος έχει λίγο μυαλό καταλαβαίνει.

Η βία ήταν το κέντρο της ζωής του μωάμεθ, μετά την ηλικία των 40 ετών, πολέμοι, σφαγές και μίσος κατά των Χριστιανών και των Εβραίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες