Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

Και ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συμμαχήσει με το διάβολο για να σωθεί η χώρα.

 
 
«Το Ποτάμι θα συμμαχήσει με τον διάβολο αυτή τη στιγμή για να σωθεί η χώρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στις εκλογές θα συνταχθεί, είτε πίσω, είτε μαζί, με το παλιό πολιτικό σύστημα. Το Ποτάμι καλεί τους προοδευτικούς πολίτες, τους λογικούς και δημιουργικούς ανθρώπους να συμπορευθούν μαζί του στη επόμενη εκλογική αναμέτρηση».

Αυτό το μήνυμα μετέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Focus fm και στον Δημήτρη Βενιέρη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα για το αγροτικό ζήτημα.
 
Θυμίζουμε παλαιότερες ίδιες δηλώσεις άλλων πολιτικών:
 
Αλέξης Τσίπρας, «Ακόμα και με το διάβολο θα πάμε αν είναι να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του ελληνικού λαού»
 
Άννα Διαμαντοπούλου, "Για να σωθεί η χώρα εγώ θα συνεργαστώ και με το ...διάβολο"!

Ντόρα Μπακογιάννη, «Εγώ θα πήγαινα με το διάολο, αν ήταν για την πατρίδα μου»!
 
Πηγή: thriskeftika.blogspot.gr/2015/08/blog-post_1.html
 
(Σχόλιο Εγκολπίου: Όταν οι Έλληνες ψηφίζουν πολιτικούς που δηλώνουν ότι μπορούν να συμμαχήσουν και με τον διάβολο για το καλό της Πατρίδος, τότε να μην παραπονούνται για το καταντημα της χώρας. Χριστιανοί να ψηφίζουν τέτοιους πολιτικούς είναι αδιανόητο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες