Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ο τιμοκατάλογος των τζιχαντιστών για τους σκλάβους

http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2015/08/IS-sex-slaves.jpg
 
 Φωτογραφία από κινητό, δείχνει το αυτοκίνητο που μεταφέρει κορίτσια για πούλημα σε σκλαβοπάζαρα των ιλαμιστών... Ισλαμικός πολιτισμός.

Στα 165 δολάρια «κοστολογεί» τη ζωή των παιδιών - σκλάβων το Ισλαμικό Κράτος... Στη δημοσιότητα τα «τιμολόγια»
 
Μετά από έρευνα μηνών, επιβεβαιώνεται τελικά από αξιωματούχους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η αυθεντικότητα λίστας που αναγράφει τις τιμές στις οποίες αποτιμάται η ζωή των παιδιών- σκλάβων το Ισλαμικό Κράτος.

Η συγκεκριμένη λίστα κυκλοφορούσε ευρέως μεταξύ στελεχών του ISIS στο Ιράκ και τη Συρία και πρώτη φορά είχε γίνει επίσημα λόγος για την ύπαρξη της τον περασμένο Απρίλιο από την Zainab Bangura, την ειδική αντιπρόσωπο στον ΟΗΕ για θέματα σεξουαλικής βίας σε περιοχές που έχουν εκδηλωθεί εχθροπραξίες.
 
Νωρίτερα η λίστα διακινείτο στο ίντερνετ- ακόμη από τον Νοέμβριο του 2014- αλλά ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να πιστοποιηθεί η αυθεντικότητά της. Τώρα η Bangura λέει πως μπορεί να επιβεβαιώσει την ύπαρξη της λίστας και την αυθεντικότητά της, αφού πέρασε αρκετό καιρό στην ευρύτερη περιοχή, ενώ έχει μια σχετική λίστα στην κατοχή της.
 
Μιλώντας στο Bloomberg ανέφερε πως οι άνδρες του Ισλαμικού Κράτους παζαρεύουν τα κορίτσια όπως ένα βαρέλι πετρέλαιο και αρκετά συχνά αγοράζονται από κάποιους ώστε στη συνέχεια να πουληθούν ξανά σε τρίτα πρόσωπα ή να επιστραφούν έναντι λύτρων χιλιάδων δολαρίων στις οικογένειές τους.
 
Όπως έχει δηλώσει, τα μικρά κορίτσια, μηνών έως και εννέα ετών κοστολογούνται έως και για 165 δολάρια ενώ τα ενήλικα κορίτσια «πιάνουν» χαμηλότερες τιμές οι οποίες μειώνονται όσο μεγαλώνουν. Αρκετοί δε εκ των σκλάβων, που συχνά είναι αιχμάλωτοι Γιεζίντι, προσφέρονται πρώτα στους ηγέτες του Ισλαμικού Κράτους και στη συνέχεια τίθενται προς πώληση σε ξένους αγοραστές που συνήθως είναι πλούσιοι άνδρες και κάτοικοι άλλων χωρών της Μέσης Ανατολής.
 
Το αντίτιμο είναι αρκετές χιλιάδες δολάρια ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν και στα χέρια ανδρών που μάχονται για τις δυνάμεις τους Χαλιφάτου, έναντι όμως πολύ χαμηλών τιμών. Πέρυσι το Ισλαμικό Κράτος κυκλοφόρησε ένα φυλλάδιο σχετικά με τον σωστό τρόπο μεταχείρισης των γυναικών σκλάβων, στο οποίο γινόταν επίκληση του Κορανίου προκειμένου να δικαιολογηθεί μια σειρά απεχθών εγκλημάτων που διαπράττονταν σε βάρος τους όπως ο βιασμός.
 
Μάλιστα ένα βίντεο έδειχνε τις πράξεις μελών του Ισλαμικού Κράτους με τους πρωταγωνιστές να συζητούν τι ποσά ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν για να «αγοράσουν» μια γυναίκα σκλάβα.

Πηγή: aktines.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες