Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Μουσουλμάνος άφησε την κόρη του να πνιγεί για να μην αγγιχτεί από άντρες διασώστες...

Μουσουλμάνος πατέρας προτίμησε να πνιγεί η κόρη του παρά να την αγγίξουν οι ναυαγοσώστες.

 
Ένας πατέρας μιας 20χρονης κοπέλας σταμάτησε βίαια τους ναυαγοσώστες που προσπαθούσαν να σώσουν τη ζωή της, προκειμένου έτσι, να «σώσει την τιμή» της οικογένειάς του. Σύμφωνα με την αστυνομία ο ίδιος προτίμησε να δει την κόρη του να πνίγεται παρά να την αγγίζουν άγνωστοι άντρες.

 
Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Ντουμπάι και σύμφωνα με τον αντισυνταγματάρχη Ahmed Buribah (φωτο) ο μουσουλμάνος πατέρας ασιατικής καταγωγής σταμάτησε τους διασώστες από το να κάνουν τη δουλειά τους γιατί εάν η κόρη του αγγιζόταν από άγνωστους άντρες αυτό θα έφερνε μεγάλη ντροπή στην οικογένειά του. «Θα την ατιμία», είπε.

«Είναι ένα περιστατικό που δεν θα ξεχάσω ποτέ», είπε ο Buribah.

Ο πατέρας απέτρεψε τους ναυαγοσώστες στην παραλία από το να σώσουν την γυναίκα απωθώντας τους βίαια. Σύμφωνα με την αστυνομία του Ντουμπάι, η καθυστέρηση αυτή επέφερε τον πνιγμό. Ο πατέρας συνελήφθη και κρατείται από την αστυνομία του Ντουμπάι.
 
Πηγή: redskywarning.blogspot.gr
 
(Σχόλιο Εγκολπίου: Ακόμα και ακραίος ισλαμιστής να μην είναι κάποιος μουσουλμάνος, με τέτοιες ιδέες παραμένει επικίνδυνος.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες