Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Εκτρώσεις και εμπορία των σωμάτων των θυμάτων.

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού.

Είναι απύθμενος ο κυνισμός των οπαδών των εκτρώσεων. Από τη μια ονομάζουν δικαίωμα το φόνο (εν ψυχρώ) των ανυπεράσπιστων αθώων θυμάτων τους και από την άλλη νομοθετούν μέσω αδίστακτων νομοθετών, ώστε να μην κινδυνεύουν από την ανθρώπινη δικαιοσύνη.

Αυτή τη φορά, πάλι, βλέπουμε το απαίσιο πρόσωπο των αιμοσταγών αυτών δολοφόνων με την περισσή αυθάδεια σε κάποιο άλλο ρόλο. Το ρόλο του εμπόρου.

 
 
Αξιωματούχος του κακόφημου «Οικογενειακού Προγραμματισμού» (Planned Parenthood) των ΗΠΑ αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι οι γιατροί των εκτρωτικών κλινικών πουλούν τμήματα των σωμάτων των αθώων θυμάτων τους μετά από τις εκτρώσεις! Μάλιστα με κυνισμό, που φτάνει σε ύψος δισθεώρητο, ονομάζει την πράξη αυτή «ανθρωπιστική επιχείρηση». Ας σημειωθεί ότι ο αξιωματούχος αναγκάστηκε να μιλήσει, μετά την καταγραφή, μέσω μαγνητοσκοπήσεως, μιας τέτοιας αγοραπωλησίας, που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο.

 
 
Στο βίντεο παρουσιάζεται η Ντέμπορα Νιουκατόλα -γιατρός εκτρωτικής κλινικής- να «χρεώνει» 30 μέχρι 100 δολλάρια τους «πελάτες», κάθε τμήμα σώματος αγένννητου μωρού-θύματος των εκτρώσεων, ενώ τρώει τη σαλάτα της και πίνει κρασί.

Κάποιος ακτιβιστής μάλιστα κατά των εκτρώσεων έχει δηλώσει ότι η περίπτωση Νιουκατόλα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Είναι το φρικτότερο έγκλημα που μπορούσε να επινοήσει ο άρρωστος μακράν του Θεού, άνθρωπος. Να χρησιμοποιεί την επιστήμη και δή την ιατρική για να εξοντώνει, χωρίς τον παραμικρό οίκτο, τα ανυπεράσπιστα, μικρά, αθώα ανθρώπινα πλάσματα, που το μόνο κακό που διέπραξαν είναι ότι θέλουν να έλθουν στον κόσμο. Και αυτό συμβαίνει καθημερινά και στην Ελλάδα αλλά και στη μικρή Κύπρο, που παλεύει για δικαίωση!
 
Πηγή: panayiotistelevantos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες