Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Φάρσα η είδηση περί υποχρεωτικού τσιπ στην Ιταλία.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους της εναλλακτικής ενημέρωσης που μας ανοίγουν δουλειές τις τόσο δύσκολες μέρες, γιατί δεν έχουμε. Τρέχουμε από πίσω να αποκαταστήσουμε την αλήθεια ενόσω εκείνοι κερδίζουν κλικς για τις διαφημίσεις τους.

Το άρθρο με τον βαρύγδουπο τίτλο «Το Μικροτσίπ υποχρεωτικά εντός δύο ετών στην Ιταλία. Επομένως είναι σύντομα και εδώ πραγματικότητα!!!» είναι προϊόν φάρσας, το οποίο αφού ανακυκλώθηκε περιορισμένα στην Ιταλία, τώρα κάνει θραύση ανάμεσα στους μπλόγκερς του copy – paste που επιδίδονται σε αγώνα δρόμου ποιος θα έχει τα περισσότερα κλικς.
 
Ιδού και η απάντηση του clessidra
 
 

Πρωτοδημοσιεύτηκε σαν φάρσα στο “Il Matto Quotidiano” το οποίο έχει τώρα απενεργοποιήσει και το λινκ: Clicca su questo spazio

Η ζημιά που προκαλείται στην αξιοπιστία των ΜΕΕ με τα ανεύθυνα δημοσιεύματα για ίδιους σκοπούς είναι τεράστια και θα μας αναγκάσουν να δημιουργήσουμε και πάλι μια μαύρη λίστα ιστολογίων που κατ’ επανάληψη και κατ’ εξακολούθηση παραποιούν την αλήθεια και το δικαίωμα στη σωστή ενημέρωση.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και το μόνο που μας χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι περισσότερες ψευδαισθήσεις από τις ήδη υπάρχουσες.

Πηγή: allnewz.gr
 
(Σχόλιο Εγκολπίου: Ας προσέχουν οι εσχατολόγοι της Πατρίδος μας όσα διαβάζουν περί 666 και αντιχρίστου, διότι τα πλείστα εξ αυτών είναι παραμύθια και πλάνες εξ Αμερικής εισερχόμενες! 

Δυστυχώς όμως ο σκοταδισμός και οι αστικοί μύθοι περί συντελείας του κόσμου έχουν κατακλύσει τα μυαλά των Ορθοδόξων και αντί να ασχολούνται οι πιστοί με τον θάνατο που μπορεί να έρθει το βράδυ στον ύπνο, ασχολούνται με ανύπαρκτα σφραγίσματα και κάρτες.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες