Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Μία πραγματική Μάνα!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου


Έξι μηνών έγκυος στο έκτο παιδί της αρνείται να κάνει έκτρωση και θεραπεύεται από τον καρκίνο!

Νεαρή κοπέλλα, η Heather Choate, που είχε πέντε παιδιά και συνέλαβε το έκτο της, ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο του στήθους όταν ήταν στον δεύτερο μήνα της κυήσεως.

Οι γιατροί επέμεναν ότι έπρεπε να κάνει έκτρωση το παιδί της και να υποβληθεί σε έντονη χημειοθεραπεία για να μπορέσει να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τον καρκίνο.

Αρνήθηκε κατηγορηματικά: "Προτιμώ να πεθάνω παρά να σκοτώσω το παιδί μου. Ο Θεός μου στέλνει ένα παιδί και μου δίνει την ευλογία να γίνω μητέρα του. Δεν μπορώ να το σκοτώσω."

Οι πιέσεις απο πολλές πλευρές να κάνει έκτρωση ήταν πολλές και έντονες.

Ορισμένοι προσπάθησαν να ποντάρουν στο μητρικό της φίλτρο. Είχε άλλα πέντε ανήλικα παιδάκια που θα έμεναν ορφανά. Δεν θα έπρεπε να κάνει έκτρωση για χάρη των πέντε παιδιών της;

Παρέμεινε αμετάπειστη. Δεν φαίνεται να είχε υπόψη της την κακοδοξία του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού του πλανεμένου και Θεομπαίκτη ότι η έκτρωση μέχρι τον τρίτο μήνα της κυήσεως δεν είναι εφάμαρτη επειδή δήθεν μόνον μετά τον τρίτο μήνα το έμβρυο εμψυχούται.

Κράτησε το παιδί της και υποβλήθηκε σε μια ήπιας μορφής θεραπεία.

 

Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και στις 2 Φεβρουαρίου πληροφορήθηκε ότι απαλλάγηκε από τον καρκίνο.

Χρειάζονται σχόλια;

Εχουμε το θλιβερό προνόμιο να είμαστε η πρώτη χώρα του κόσμου σε εκτρώσεις, όχι βέβαια από γυναίκες που πάσχουν απο καρκίνο αλλά απο Μήδειες που θέλουν να κρύψουν τις παράνομες σχέσεις τους ή από άλλες που θέλουν να προωθήσουν την καρριέρα τους ή τις κοινωνικές τους σχέσεις σε βάρος της ζωής του παιδιού τους.

Και κοντά στις Μήδειες υπάρχουν οι Κρόνοι που πιέζουν ή και εκβιάζουν πολλές φορές για να πραγματοποιηθεί η έκτρωση. Και αυτά επαναλαμβάνω χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος από καρκίνο ή άλλη θανατηφόρα ασθένεια.

Αυτά στην Ελλάδα. Δυστυχώς και στην Κύπρο οι αριθμοί των εκτρώσεων είναι ανατριχιαστικοί.

Ανάγκη μετανοίας λοιπόν.

Πηγή: panayiotistelevantos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες