Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Άφησαν το σπίτι τους για να ζήσουν.

Καναδάς: Οικογένεια Καναδών εγκαταλείπει το σπίτι τους, καθώς τα παιδιά τους δέχονταν ρατσιστικές επιθέσεις και απειλές θανάτου από παιδιά Αφρικανών μεταναστών.

Η Blair France μετακόμισε στο Συγκρότημα Κατοικιών Κάλγκαρι στο χωριό Shaganappi, μαζί με το σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, αλλά μερικούς μήνες αργότερα άρχισε ο εφιάλτης, καθώς τα παιδιά τους έπεσαν θύματα ρατσιστικών φραστικών επιθέσεων, αλλά και σωματικής βίας, από παιδιά Αφρικανών ενοικιαστών.

Πολιτισμένη καθώς ήταν η κυρία France, πίστευε ότι θα λύσει αυτό το πρόβλημα με το να διοργανώσει ένα «μπάρμπεκιου κατά του bullying» για όλους τους ενοίκους. Όμως παρά το μπάρμπεκιου, τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Λίγες ημέρες μετά, ο επόπτης του συγκροτήματος είπε ότι τα πράγματα ξέφευγαν από κάθε έλεγχο καθώς τα παιδιά των Αφρικανών έβαλαν στο στόχαστρο μια άλλη οικογένεια Λευκών.

Όταν προσέφυγε στην στεγαστική εταιρία Κάλγκαρι, εκείνη απέστειλε μια επιστολή προς τις οικογένειες των θυτών, προειδοποιώντας τους ότι θα προβούν σε έξωση αν δεν ακολουθήσουν τους κανόνες.

Η κυρία France δήλωσε ότι μετά από αυτή την επιστολή, ο εκφοβισμός έχει ενταθεί, και οι τραμπούκοι απείλησαν ότι θα σκοτώσουν τα παιδιά της.

«Είναι τόσο φοβισμένα, δεν θέλουν να πάνε στο σχολείο ή ακόμα να βγουν έξω», έγραψε. «Εμείς τώρα χρειάζεται να μετακομίσουμε».

Ευτυχώς, μετακόμισαν την επόμενη μέρα.

Παρά το ότι απευθύνθηκε εγγράφως στον δήμαρχο του Κάλγκαρι και τους υπαλλήλους της δημόσιας στέγασης, καθώς και το θέμα έγινε γνωστό από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, κανείς δεν έκανε τίποτα στην πραγματικότητα για να σταματήσει την παρενόχληση, εκτός από την απειλή της έξωσης, η οποία σαφώς απέτυχε.

Οι αντι-Λευκοί ισχυρίζονται ότι, επειδή οι Λευκοί άνθρωποι είναι η πλειοψηφία, δεν μπορούμε να είμαστε τα θύματα, και ως εκ τούτου δεν χρειάζονται νόμοι που θα μας προστατεύουν από επιθέσεις όπως αυτές.

Αν στο περιστατικό αυτό τα πράγματα ήταν αντίθετα, και είχαμε λευκά παιδιά να επιτίθενται και να απειλούν να σκοτώσουν μια οικογένεια μαύρων, όλοι γνωρίζουμε, ότι θα είχε σημάνει συναγερμός στο σύστημα, ολόκληρη η οικουμένη θα το είχε πληροφορηθεί, θα είχαν οργανωθεί στο άψε σβήσε «αντιρατσιστικές εκδηλώσεις» και οι λευκοί γονείς θα ήταν αντιμέτωποι με «αντιρατσιστικούς νόμους» από το κράτος και απειλητικά μηνύματα από τους «ανθρωπιστές».Πηγή: redskywarning.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες