Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Shariah Police.


Η ομάδα βγήκε την νύχτα στους δρόμους κηρύσσοντας τις αρχές του ισλαμικού κράτους.
 
Η αστυνομία προσπαθεί να ξεκινήσει έρευνα για παραβίαση της νομοθεσίας περί συγκεντρώσεων, αλλά βρίσκει εμπόδιο στην εισαγγελία η οποία τονίζει ότι από μόνη της η "προφορική σύσταση" δεν μπορεί να διωχθεί ποινικά.
 
Η ομάδα αποτελείτο από τουλάχιστον 11 άνδρες, ηλικίας από 19 έως και 33 ετών.
 
Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜE, η ομάδα πλησίαζε κόσμο έξω από μπαρ και κλαμπ και αρχικά τους ενημέρωνε πως η σαρία απαγορεύει την κατανάλωση αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια, τα πάρτι. Στη συνέχεια κήρυττε τα θρησκευτικά "χρηστά ήθη".
 
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η "αστυνομία της σαρίας" εμφανίζεται να μιλά σε νεαρούς έξω από μπαρ. Από όσα γίνονται γνωστά, η κίνηση έγινε κυρίως σε περιοχές που κυκλοφορούν και διαμένουν μουσουλμάνοι μετανάστες.
 
Πάντως η αντίδραση του πολιτικού κόσμου ήταν άμεση. Ο δήμαρχος του Βούπερταλ Πέτερ Γιουνγκ καταδίκασε "με το σκληρότερο τρόπο", αναγνωρίζοντας ότι "αυτά τα πρόσωπα προσπαθούν συνειδητά να προκαλέσουν, να εκφοβίσουν και να μας επιβάλουν την ιδεολογία τους". "Δεν θα το επιτρέψουμε" υπογράμμισε.
 
Αντίστοιχα, αυστηρή θέση πήρε και ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ στο Βερολίνο: 
 
"Η σαρία δεν θα γίνει ανεκτή στο γερμανικό έδαφος", ενώ ανάλογη ήταν και η αναφορά του υπουργού Δικαιοσύνης Χάικο Μας, που υπογράμμισε ότι "μόνο το κράτος είναι αρμόδιο να επιβάλει το Δίκαιο και τον Νόμο, δεν πρόκειται να ανεχθούμε καμία παράνομη παράλληλη δομή".
 
Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες