Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Σταυρώνουν παιδιά, ενώ Χριστιανοί πωλούνται για σεξουαλική δουλεία...

"Τα σώματα των ανθρώπων που εκτελούνται τοποθετούνται για δημόσια προβολή, συχνά σταυρωμένα για τρεις ημέρες ως μια προειδοποίηση προς τους κατοίκους της περιοχής."

Έκθεση από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών έχει καταχωρήσει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διαπράττονται από τους λεγόμενους αντάρτες στη Συρία με την επονομασία "Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε" (LIH).

Το LIH ελέγχει σήμερα περίπου το ένα τρίτο του εδάφους της Συρίας και του Ιράκ.

"Εκτελέσεις σε δημόσιους χώρους έχουν γίνει κατά συρροή στις ελεγχόμενες περιοχές Ar-Rakka και Aleppo Governorate," -αναφέρει η έκθεση της επιτροπής, η οποία έχει ημερομηνία 13 Αυγούστου και δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι μαχητές του LIH αναγκάζουν τους κατοίκους να είναι παρόντες στις εκτελέσεις. Πριν από την εκτέλεση της ποινής ισλαμιστές μαχητές ανακοινώνουν δημοσίως τα «εγκλήματα» των θυμάτων.

"Οι αστικές περιοχές έχουν γίνει σκηνή ακρωτηριασμών, δημόσιου εξευτελισμού ή σταύρωσης", - λέει η έκθεση.

Οι πληροφορίς που φτάνουν για το Ιράκ είναι τρομακτικές. Σπίτια που άνηκαν σε χριστιανικές οικογένειες στιγματίζονται με το σήμα που δείχνει πως προορίζονταιγια σφαγή. Ακόμα και παιδιά έχουν σταυρώσει, ενώ Χριστιανοί πωλούνται για σεξουαλική δουλεία.

Το LIH έχει προβεί σε αφάνταστες αγριότητες στην περιοχή εναντίον των χριστιανών. Πιστεύεται ότι πάνω από 400.000 Χριστιανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Οι ισλαμιστές αντάρτες τους έστειλαν τελεσίγραφο: είτε να φύγουν, είτε να υποστούν το "θάνατο από το σπαθί "

Πηγή: agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες