Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ιράκ: Φρίκη για τις γυναίκες στη Μοσούλη.

Με την έναρξη τους ελέγχου της πόλης, Μοσούλης, στο βόρειο Ιράκ, οι συμμορίες του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε»-ΙΚΙΛ, γράφει το ιρακινό δημοσίευμα- ξεπέρασαν τη φαντασία του ανθρώπου σε εγκληματικές πράξεις κατά των γυναικών και των κοριτσιών.

Με την απειλή του όπλου επιτίθενται σε κάθε γυναίκα. Έχουν βιάσει έναν μεγάλο αριθμό γυναικών, αλλά και κοριτσιών, έχουν επίσης στρατολογήσει εκατοντάδες.

Οι δολοφονίες των παιδιών είναι καθημερινό φαινόμενο, και οι ένοπλοι έχουν διατάξει τις γυναίκες να φορούν πέπλο και να παραμένουν στα σπίτια τους, απειλώντας αυτές που δεν τηρήσουν τις εντολές σε ομαδικό βιασμό και ξυλοδαρμό, αυξάνοντας την κοινωνική ένταση και τα ψυχολογικά προβλήματα.

Δικαστήρια της Σαρία

 
 
Οι συμμορίες του ΙΚΙΛ έχουν δημιουργήσει τέσσερα δικαστήρια της Σαρία στην πόλη της Μοσούλης, συμπεριλαμβανομένου Δικαστηρίου Γυναικών, για να περιορίσει τις ανθρώπινες ελευθερίες των γυναικών της πόλης και της επαρχίας.

Τα μέσα ενημέρωσης –συνεχίζει το δημοσίευμα- ανέφεραν νωρίτερα για ένα μέλος του συμβουλίου των γερόντων της Νινευή, Μουχαμάντ Γιουνούς, που εξέδωσε ένα δελτίο τύπου, το οποίο αναφέρει:

« Το ΙΚΙΛ σχημάτισε ένα ειδικό δικαστήριο για γυναίκες και απαγόρευσε στα κουρεία και τα καταστήματα να πωλούν γυναικεία ενδύματα και επιβάλλονται συγκεκριμένες ώρες του 24ωρου για την έξοδο των γυναικών από τις οικίες. Οι γυναίκες που θα παραβιάσουν τις εντολές θα υποστούν την τιμωρία της Σαρία, τη δίκη και το λιθοβολισμό».

Απαγόρευση των γυναικολόγων

Η συμμορία αυτή απαγόρευσε, επίσης, –συνεχίζει το δημοσίευμα- τους γιατρούς που ειδικεύονται στη γυναικολογία να σταματήσουν το έργο τους και να κλείσουν τις κλινικές τους.

Προειδοποίησε, ακόμη, τις γυναίκες να μην τολμήσουν να βγουν στους δρόμους χωρίς την «Ισλαμική μαντίλα» που πρέπει να καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο και θα καθορισθούν κανόνες για τη μορφή του πέπλου και πώς να φοριέται.

Οι ανακοινώσεις των συμμοριών, παραδόθηκαν στον κληρικό και τον πρόσταξαν να τις διαβάσει σε συγκεντρώσεις των πιστών και να ακουστούν από τα μεγάφωνα σε όλη την πόλη, επισημαίνοντας ότι όποιος δεν συμμορφώνεται θα αντιμετωπίζει το θάνατο.

Ειδικά εσώρουχα για τις γυναίκες

Οι συμμορίες των ΙΚΙΛ ενημέρωσαν τους καταστηματάρχες, τι πρέπει να πωλούν στις γυναίκες και καθόρισαν ποια είναι τα εσώρουχα που επιτρέπεται να αγοράζουν, μόνο με την παρουσία του πατέρα ή του συζύγου ή του αδελφού.
Επίσης, αναφέρουν, ότι οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να επιδεικνύουν το εσώρουχο που φορούν σε ελέγχους που γίνονται από τα μέλη του ΙΚΙΛ, για να διαπιστώσουν ότι φορούν αυτό που τους έχει επιτραπεί, ως προς το ύφασμα και το μέγεθος.

Ακρωτηριασμός των γυναικείων οργάνων

Όπως αναφέρθηκε και σε καταγγελία στον ΟΗΕ, οι τρομοκρατικές συμμορίες έχουν ακρωτηριάσει τα γεννητικά όργανα σε εκατοντάδες γυναίκες και παιδιά, σύμφωνα με την αναφορά της Jacqueline Badcock, συντονίστρια ανθρωπιστικής βοήθειας των Ηνωμένων Εθνών στο Ιράκ.

Η ίδια δήλωσε ότι εκατομμύρια γυναίκες στο Ιράκ ενδέχεται να υποστούν αυτόν τον ακρωτηριασμό και πρόσθεσε ότι οι γυναίκες που έχουν γυναικολογικά προβλήματα πηγαίνουν σε γυναικολόγους σε σπίτια, με το φόβο να γίνουν αντιληπτές από τις συμμορίες του ΙΚΙΛ.
 
Όπως ανακοινώθηκε από την αναπληρώτρια Γενικού Γραμματέα και εκτελεστική διευθύντρια της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για τις γυναίκες, Phumzile Mlambo-Ngcuka, πολλές γυναίκες αυτοκτόνησαν μετά από το βιασμό τους από τους τρομοκράτες, ή άλλες αναγκάστηκαν δια βίας να τους παντρευτούν.

Η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα παρακολουθεί με βαθιά ανησυχία την ανθρωπιστική κατάσταση που επιδεινώνεται συνεχώς για τις γυναίκες, ιδιαίτερα στην επαρχία Νινευή και τον εκτοπισμό χιλιάδων από αυτές σε διάφορες περιοχές του Ιράκ. Πρόσθεσε ότι αυτές χρήζουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και υγιεινής και είναι απαραίτητη η αποστολή φαρμάκων και υλικών ειδικών αναγκών.
 
Πηγή: pentapostagma.gr 
 
(Σχόλιο Εγκολπίου: Οι γνωστές FEMEN, που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των γυναικών, γιατί δεν πάνε εκεί να κάνουν τις γυμνόστηθες διαμαρτυρίες τους; Πήγαν σε ρωμαιοκαθολική εκκλησία στο Παρίσι και ανέβηκε μία εξ αυτών πάνω στη αγία τράπεζα γυμνόστηθη, έχοντας γραμμένο στο σώμα της το σύνθημα ''είμαι θεός'', την κατέβασαν κάτω και έκανε μήνυση γιατί λεει τις φέρθηκαν βίαια... Άλλες πήγαν σε ρωμαιοκαθολικό επίσκοπο και του πέταξαν νερό την ώρα που μιλούσε... και πολλές άλλες δράσεις πάντα με το στήθος γυμνό εν ονόματι της ισότητας... 
 
Φοβούνται να πάνε στο Ιράκ να κάνουν διαμαρτυρία; Είναι πιο βολικό να κάνεις τον επαναστάτη στην Ευρώπη που η ελευθερία έγινε ασυδοσία έτσι; Ακολουθούν φωτογραφίες από τις χυδαίες διαμαρτυρίες των ΦΕΜΕΝ. Βάλαμε όσο πιο ευπρεπείς φωτογραφίες γινόταν. Κάθε λογικός κατανοεί πως όσα δει στις πιο κάτω φωτογραφίες δεν θα τολμούσαν να τα κάνουν στους ισλαμιστές διότι εκεί θα βιάζονταν ομαδικώς, και μετά λιθοβολισμός... Βέβαια εμείς διαφωνούμε με τέτοιες πρακτικές, αλλά διαφωνούμε εξίσου και με την χυδαιότητα των ΦΕΜΕΝ την οποίαν εμφανίζουν ως επανάσταση κατά της ανδροκρατίας σε ένα πολιτικό κλίμα που τις ευνοεί. Άλλωστε έχουμε γυναικοκρατία και όχι ανδροκρατία δεκαετίες τώρα...)
 

http://www.occidentaldissent.com/wp-content/uploads/2013/12/femen-natural-rights.jpg
 
Πάνω σε αγία τράπεζα σε ρωμαιοκαθολικό ναό... Καθαρά διαβολική ατμόσφαιρα...
 
 
 http://thefreeonline.files.wordpress.com/2012/07/pussriot21.jpg?w=591
 
Μέσα σε ρώσικη εκκλησία χορεύουν...
 
 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0U6E92mXxsnzw1peJvKHBlEH1ukuDZu3pwmKorXjIvSnM67H0adfL1l2PwNoiiJFxJvdtn2gHl5YChgwNf4r6lxjXP1GOV8hlAysl05D8KQE0eJGxuMZM9yD85drHSDZyy0I1YxZCP6I/s1600/FEMEN9.jpg

Επίθεση σε παπικούς ιερείς με τον ανάποδο σταυρό των σατανιστών ζωγραφισμένο στις πλάτες τους...
 

http://i46.tinypic.com/o59l3q.jpg 
 
Σε πάρκο κόβουν έναν ξύλινο σταυρό με τον Εσταυρωμένο πάνω και τον ρίχνουν κάτω.
 
 
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8wfu9Sauw1rauq8no1_500.jpg
 
Αναμνηστική φωτογραφία με την γυμνόστηθη φεμινίστρια να ποζάρει σε βλάσφημη στάση. Κάναμε μικρή την φωτογραφία για ευνόητους λόγους. Αυτά γιατί δεν πάνε να τα κάνουν λοιπόν στο Ιράκ;;; Οι επαναστάτες στα δύσκολα φαίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες