Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ισχυρισμοί ψευδοπροφήτη ανάγκασαν την NASA να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση.



NASA: «Η γη ΔΕΝ θα καταστραφεί τον Σεπτέμβριο»!
 
Ο αυτοαποκαλούμενος προφήτης Efrain Rodriguez, επικεφαλής μιας online κοινότητας θεωρητικών της Βίβλου, έχει σπείρει τον τρόμο με τους ισχυρισμούς του, ότι ένας τεράστιος αστεροειδής, που βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με την γη, θα καταστρέψει τον κόσμο στο διάστημα μεταξύ 22 με 28 Σεπτεμβρίου.
 
Ο ίδιος υποστηρίζει, σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα Inquisitr, ότι οι κυβερνήσεις γνωρίζουν για την επερχόμενη καταστροφή του κόσμου, αλλά δεν αφήνουν την πληροφορία να διαρρεύσει για να μην δημιουργηθεί πανικός στον κόσμο, ενώ, παράλληλα, έχουν ειδοποιήσει τους πλούσιους και διάσημους να προετοιμαστούν για την επικείμενη καταστροφή...

Ο ψευδοπροφήτης ισχυρίζεται, επίσης, ότι η ισχυρή σύγκρουση του πλανήτη μας με τον αστεροειδή θα συμβεί κοντά στο Πουέρτο Ρίκο και θα προκαλέσει σεισμικές δονήσεις και τσουνάμι, ενώ προειδοποιεί, ότι θα καταστραφεί ολοσχερώς η ανατολική ακτή των ΗΠΑ, το Μεξικό και η κεντρική και νότια Αμερική.
 
Η NASA αναγκάστηκε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση δια εκπροσώπου της σχετικά με τις ψευδοπροφητείες του Rodriguez, τις οποίες αποκαλεί αβάσιμες, αλλά, στο μεταξύ, έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο. Εκπρόσωπος της NASA δήλωσε: «Στην πραγματικότητα, αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι ότι κανένα μεγάλο αντικείμενο δεν θα χτυπήσει τη γη κάποια στιγμή για τα επόμενα χρόνια». Η αμερικανική υπηρεσία διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμιά επιστημονική ένδειξη για εκατοντάδες χρόνια στο μέλλον, που να αιτιολογεί τους ισχυρισμούς του «προφήτη».

Πηγή: aktines.blogspot.gr
 
(Σχόλιο Εγκολπίου: Δυστυχώς πολλοί τέτοιοι πλανεμένοι μέχρι σημείου να χρειάζονται ψυχίατρο έχουν εμφανιστεί παγκοσμίως. Στην εγχώρια πραγματικότητα, άλλοι τρομοκρατούν τον κόσμο ότι οι Τούρκοι θα μπουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι, από τα πολλά καλοκαίρια έχουμε ξεχάσει πια πόσο κρατάει αυτό το παραμύθι. 
 
Άλλοι κάθε χρόνο λένε έρχεται το σφράγισμα, από τα πολλά σφραγίσματα όμως έχουν χάσει αυτοί οι ταλαίπωροι αδελφοί μας την ουσία, που είναι η εξής, χωρίς αντίχριστο, σφράγισμα δεν υφίσταται παρά μόνο στη φαντασία τους. 
 
Μόνο το Ευαγγέλιο μπορεί να σώσει την Ελλάδα είχε πει ο μεγάλος Έλληνας Αδαμάντιος Κοραής. Το χείριστο όμως είναι πως ακόμη και το Ευαγγέλιο όσοι το μελετούν, δηλαδή ελάχιστοι, το ερμηνεύουν όπως θέλουν χωρίς να διαβάζουν την ερμηνεία των Πατέρων της Εκκλησίας. 
 
Έτσι έχουν ως τώρα πολλούς αντίχριστους, χαράγματα, αριθμούς και καθόλου Χριστό... Δυστυχώς.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες