Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Θα δικαστεί επειδή μίλησε για το Νόμο Του Θεού.

Βρετανία: Καθολικός ερημίτης μπορεί να βρεθεί στην φυλακή επειδή έδωσε χριστιανικά φυλλάδια σε ομοφυλόφιλες μάγισσες.


Ένας 53χρονος Βρετανός Καθολικός ερημίτης, ο αδελφός Damon Kelly, πρόκειται να δικαστεί με την κατηγορία της «παρενόχλησης» σε δικαστήριο του Λέστερ στις 19 Ιουνίου.

Ο Kelly έχει συλληφθεί τουλάχιστον δέκα φορές από τότε που άρχισε να διανέμει φυλλάδια με τα οποία καταγγέλλει τις αμβλώσεις και την ομοφυλοφιλία εδώ και ένα χρόνο, χωρίς ποτέ να κατηγορηθεί, πόσο μάλλον να καταδικαστεί.

Ξεκίνησε την διανομή φυλλαδίων αφότου η βασίλισσα Ελισάβετ υπέγραψε το νόμο για την έκτρωση και το νόμο περί «γάμου» των ομοφυλόφιλων, κάτι που θεώρησε ως παραβίαση του όρκου της κατά την στέψη της, όπου ορκίστηκε να διατηρήσει την χριστιανική πίστη.

Ξεκίνησε τη διανομή φυλλαδίων στις γύρω γειτονιές. Μετά άρχισε να βάζει τα φυλλάδια μέσω των σχισμών της πόρτας, και οι άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία να τον σταματήσει.


Σε μια συνέντευξή του ο LifeSiteNews, Br. Kelly είπε, «Στην αρχή συμφώνησα να μην μοιράσω άλλα φυλλάδια. Αλλά πάλεψα μέσα μου με αυτό, ζήτησα πνευματική συμβουλή και αποφάσισα να υπακούσω στο νόμο του Θεού και όχι στο δίκαιο του κράτους".

Το περασμένο φθινόπωρο, ενώ μοίραζε από σπίτι σε σπίτι τα φυλλάδιά του, μόλις έβαλε ένα φυλλάδιο μέσα από τη σχισμή του γραμματοκιβωτίου της πόρτας του σπιτιού δύο αυτο-αποκαλούμενων Αμερικανίδων λεσβιών μαγισσών, εκείνες τον ακολούθησαν στο δρόμο και άρχισαν να έχουν μια συζήτηση μαζί του. Στη συνέχεια, λίγες εβδομάδες αργότερα, όπως λέει ο ίδιος, "αποφάσισα ότι ήταν χριστιανικό μου καθήκον να τις ενημερώσω για τον κίνδυνο που ενέχει η μαγεία για τις ψυχές τους», δήλωσε στο LifeSiteNews, και έτσι τους έριξα άλλο ένα φυλλάδιο. Αυτό προκάλεσε την κατηγορία της «παρενόχλησης», που όπως τον συμβούλεψε ο διορισμένος από το δικαστήριο δικηγόρος του, δεν έχει ελπίδες να μην στοιχειοθετηθεί.

"Βασικά, αν δύο φορές το κάνω αυτό (ανεπιθύμητη αποστολή φυλλαδίων), είμαι ένοχος, χωρίς να έχει σημασία ποιο είναι το περιεχόμενο. Θα δηλώσω ένοχος και θα ζητήσω ελαφρυντικά, ότι είχα πραγματικό ενδιαφέρον για αυτές μέσα από την καρδιά μου", είπε ο Kelly στο LifeSiteNews.


Ο Kelly φαίνεται ότι αντιμετωπίζει πιο σοβαρά προβλήματα, ένα εκ των οποίων, κατά ειρωνεία της τύχης, προέρχεται από την Καθολική Εκκλησία. Στο νομικό μέτωπο, σημειώνει, έχει αποφύγει τις επιβαρυντικές περιπτώσεις λόγω του ότι τα φυλλάδιά καταδικάζουν τις αμαρτίες, αλλά όχι τους αμαρτωλούς. "Δεν μπορούν να πουν κάτι για το περιεχόμενο, βλέπεις." Ωστόσο, από τη στιγμή που καταδικαστεί η αστυνομία θα είναι σε θέση να τον χαρακτηρίσει άτομο με «αντικοινωνική συμπεριφορά».

Το χειρότερο, λέει ο Κέλι, είναι ότι η Μεγάλη Βρετανία σε λίγους μήνες θα περάσει έναν νέο «αντιτρομοκρατικό νόμο» που θα καταστήσει εύκολο το να καταδικαστεί κάποιος για διανομή φυλλαδίων όταν κάποιος παραπονεθεί. Και οι άνθρωποι πάντα παραπονιούνται.
 
Αλλά αυτό που αναστατώνει περισσότερο τον Kelly είναι ότι ο επίσκοπός του είναι εκδιώκει αυτόν και δύο συναδέλφους του ερημίτες που ζουν μαζί του σε εκκλησιαστική περιουσία, και έχει προειδοποιήσει άλλους Βρετανούς επισκόπους εναντίον τους. "Μου είπε κάποτε ότι ο ίδιος συμφωνεί με τη θεολογία μου, αλλά όχι με την μεθοδολογία μου." Οι επίσκοποι, κατά την άποψη του Kelly, είναι γραφειοκράτες που σχετίζονται καλύτερα με τους άλλους γραφειοκράτες-δηλαδή, αστυνομία και εισαγγελείς, παρά με Χριστιανούς σαν κι αυτόν.

"Είχαμε κάποιες προσφορές, από κάποιες μοναχές στη Σουηδία, μια γυναίκα στην Ασίζη," δήλωσε ο Κέλι, «αλλά από κανένα στη Βρετανία μέχρι στιγμής αν δεν σταματήσει η διανομή φυλλαδίων." Έτσι, ενώ ο Kelly είναι έτοιμος να πάει στη φυλακή επειδή λέει την αλήθεια για την έκτρωση, την ομοφυλοφιλία και άλλες πτυχές της «κουλτούρας του θανάτου», και αν «αυτό είναι που θέλει ο Θεός», όπως λέει, δεν είναι απίθανο οι τρείς ερημίτες να μείνουν στο δρόμο, λόγω της αποστολής τους.

Πηγή: Κόκκινος ουρανός

(Σχόλιο Εγκολπίου: Όσα διαβάσατε στο άρθρο, να περιμένετε να γίνουν νόμοι και της Ελλάδος πολύ σύντομα. Όποιος εκφράζει την αντίθεση του στην δολοφονία αγέννητων παιδιών ή τον τρόπο ερωτικής επαφής μεταξύ ατόμων ιδίου φύλου θα θεωρείται άτομο με αντικοινωνική συμπεριφορά, φασίστας ίσως, σκοταδιστής, ενοχλητικός ή κάτι άλλο ή όλα μαζί!

Εφόσον όλοι φωνασκούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα γιατί δεν αναγνωρίζεται και το ανθρώπινο δικαίωμα σε κάποιον να πει, ''Εγώ διαφωνώ με την ομοφυλοφιλία, Ο Θεός έφτιαξε τον άντρα και την γυναίκα να ζουν μαζί'';

Μήπως η νομοθεσία που απαγορεύει την γνώμη, τελικώς είναι μία ωραία ατμόσφαιρα που περιγράφεται και στο έργο ''1984'' του Όργουελ; Εν ονόματι της δημοκρατίας βεβαίως...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες