Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ιεχωβάδες και μετάγγιση αίματος...

Γυναίκα «Μάρτυρας του Ιεχωβά» πεθαίνει μετά από άρνηση των γονιών της να υποβληθεί σε μετάγγιση αίματος.




  Αμπούζα –Νιγηρία - 07 Ιανουαρίου 2013

Μετάφραση-επιμέλεια Σώτια Περικλέους

Άλλος ένας συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του διότι πίστεψε σ’ ένα εγκληματικό δόγμα της εταιρείας «Σκοπιά» των «Μαρτύρων του Ιεχωβά».

Γυναίκα αστυνομικός έσβησε στο Εθνικό Νοσοκομείο της Αμπούζα, πρωτεύουσας της Νιγηρίας, όταν οι συγγενείς της αρνήθηκαν ν’ ανάψουν το πράσινο φως προκειμένου να υποβληθεί σε μετάγγιση αίματος.

Ο σύζυγος του θύματος, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων της Νιγηρίας (NAN), επέρριψε την ευθύνη για το θάνατο της γυναίκας του στην οικογένειά της, η οποία αρνείτο πεισματικά να συναινέσει στη μετάγγιση αίματος.

Η αποβιώσασα βρισκόταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν ξαφνικά έχασε το παιδί που κυοφορούσε.

Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του νεκρού εμβρύου. Μετά από αυτό το θλιβερό γεγονός, παρουσίασε επιπλοκές, γι’ αυτό και οι θεράποντες ιατροί συνέστησαν τη χορήγηση αίματος. Βρήκαν όμως σθεναρή αντίσταση από την οικογένεια της κοπέλας, οι οποίοι ανήκουν στις τάξεις των «Μαρτύρων του Ιεχωβά».

Η εταιρεία «Σκοπιά» ως γνωστόν διαστρεβλώνοντας μεταξύ άλλων και το χωρίο «…ἀπέχεσθαι εἰδωλοθύτων καὶ αἵματος καὶ πνικτοῦ καὶ πορνείας…» Πράξεις κ. 15, στ.29, αφήνει τους οπαδούς της να πεθαίνουν αβοήθητοι.

Στην κατάθεση του στο αστυνομικό τμήμα, ο σύζυγος του θύματος, ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον των γονιών της συζύγου του, διότι παρεμπόδισαν τη μετάγγιση αίματος, με αποτέλεσμα η κόρη τους να βρει τραγικό θάνατο.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια των πενθερικών του: «Μόνο πάνω από το πτώμα μας θα γίνει μετάγγιση. Καλύτερα να πεθάνει παρά να λάβει το αίμα κάποιου άλλου».

Πηγή: nigeria.news24.com, ppu.org.cy, Ακτίνες

(Σχόλιο Εγκολπίου: Οι αυτοαποκαλούμενοι μάρτυρες του ιεχωβά, είναι οπαδοί του Καρόλου Ρώσσελ, εβραίου εμπόρου, ο οποίος έφτιαξε μία εκδοτική εταιρεία φυλλαδίων και βιβλίων, ξεκινώντας να πλανά τον κόσμο με τις ψευδοπροφητείες του και τα εβραϊκά του όνειρα για παγκόσμια κυβέρνηση, με στελέχη από την Αγία Γραφή!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες