Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Διώκεται επειδή προσευχήθηκε...

Μία καθηγήτρια θρησκευτικών στη Μεγάλη Βρετανία κινδυνεύει να μην ξαναδιδάξει ποτέ, επειδή προσφέρθηκε να πει μια προσευχή για μια άρρωστη μαθήτρια. 

Η Olive Jones είπε ότι αισθάνεται σαν δολοφόνος και ότι οι χριστιανοί στη Μεγ. Βρετανία διώκονται, εξαιτίας του ''πολιτικά ορθού'', αναφέρει η Mail Online.

Η καθηγήτρια, η οποία διδάσκει αρρωστα παιδιά, κατά τη διαρκεια της επίσκεψής της στο σπίτι μιας άρρωστης δωδεκάχρονης, προσφέρθηκε να πει μια προσευχή. Η μητέρα της έκανε αμέσως καταγγελία.

Λίγες ώρες αργότερα ο διευθυντής, της ανακοινωσε ότι δεν θα ξαναεργαστεί στο Oak Hill Short, stay of Nailsea σχολείο του Somerset

Ρώτησα το κοριτσάκι αν μπορώ να προσευχηθώ γι’αυτή. Εκείνη κοίταξε τη μητέρα της και είπε: ’’Εμείς δεν πιστεύουμε στο Θεό’’.
 
''Ειμαι πολύ στενοχωρημένη. Δεν το πιστεύω ότι δεν θα παραδώσω ξανά, θα είναι πολύ δύσκολο’’, είπε η Jones, μητέρα δύο παιδιών.

Λάβαμε μια καταγγελία, πρέπει να την ελέγξουμε, δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του τοπικού συμβουλιου του North Somerset. Η απόλυση της Βρετανίδας στενοχώρησε τις χριστιανικές οργανώσεις και πιστεύουν ότι η ισότητα των θρησκειών, σπρώχνει τους χριστιανούς στο περιθώριο της κοινωνίας.

Από τα δεκαέξι μου επιθυμούσα να διδάσκω θρησκευτικά. Τώρα αισθάνομαι ότι είκοσι χρόνια από τη ζωή μου, σβήστηκαν μ’ ένα σφουγγάρι, πρόσθεσε η Jones.

Πηγή: proskynitis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες