Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Αλ Κάιντα, σχολεία για τρομοκράτες...


Αλ Κάιντα: Aρπάζει, αλυσοδένει παιδιά και τα δ
ιδάσκει πώς να γίνουν καμικάζι...

Σχολεία για τρομοκράτες έχουν ιδρύσει μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα σε συνεργασία με την οργάνωση Αλ Σαμπάμπ που δρα στη Σομαλία, στα οποία «φοιτούν» οι μελλοντικοί καμικάζι έτοιμοι να εκτελέσουν μια ακόμα επίθεση αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, παιδιά από τη Σομαλία ηλικίας έως δέκα ετών πέφτουν θύματα απαγωγής για να υποστούν πλύση εγκεφάλου και να διδαχθούν να μισούν την Δύση. Μάλιστα για να σκληραγωγηθούν περισσότερο αλυσοδένονται στα κρεβάτια τους, ενώ τα μέλη της οργάνωσης τους διδάσκουν τα πάντα σχετικά με τις επιθέσεις αυτοκτονίας και τα πείθουν ότι αν σκοτωθούν θα πάνε στον παράδεισο.

Φωτογραφίες των παιδιών με τα πόδια τους δεμένα με αλυσίδες, αποκάλυψε ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας Νιλ Ντόιλ, ο οποίος κατάφερε να μιλήσει με έναν από τους «καθηγητές», που του είπε ότι τα παιδιά δένονται γιατί δεν κάνουν τα μαθήματά τους.

Σύμφωνα με τον Ντόιλ βέβαια τα «σχολεία» για τρομοκράτες είναι δείγμα ότι «η Αλ Σαμπάμπ στρέφεται στις απαγωγές και την κράτηση παιδιών ώστε να παράγει περισσότερους στρατιώτες και καμικάζι» 

 


Πρώτο Θέμα, 13/08/2012

Πηγή: Ακτίνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες