Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Παρά φύσιν συνουσία και καρκίνος...

Η στοματική συνουσία κρύβει κινδύνους, όπως αποδεικνύουν νέοτερα εργαστηριακά ευρήματα έρευνας του πανεπιστημίου του Ohio.

Οι ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οhiο εξέτασαν δείγματα 271 καρκινικών όγκων που συνέλεξαν μέσα σε 20 χρόνια και ανακάλυψαν πως οι περιπτώσεις καρκίνου που οφείλονταν στον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) εκτινάσσονταν στο 72%!!!

Η Dr. Maura Gillison παρουσίασε τα ευρήματά της στην American Association for the Advancement of Science, σύμφωνα με τα οποία ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) είναι πλέον η κύρια αιτία πρόκλησης στοματοφαρρυγικού καρκίνου (67% σε ποσοστό εμφάνισης όλων των αιτιών) και, συνεπαγόμενα, όσο περισσότερη στοματική συνουσία και όσο περισσότεροι οι σύντροφοι στη ζωή κάποιου, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος εμφάνισης. “Ένα άτομο που είχε έξι ή περισσότερους συντρόφους – με τους οποίους είχε επαφή με στοματική συνουσία – έχει οχτώ φορές περισσότερες πιθανότητες εμφάνισης σε σύγκριση με κάποιον που δεν είχε κάνει ποτέ” αναφέρει η Dr. Gillison. Μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος για καρκίνο του φάρυγγα στους άνδρες λόγω στοματικής συνουσίας από ότι λόγω του καπνίσματος, εκτιμά τώρα νέα αμερικανική μελέτη.

Οι ερευνητές επίσης αναφέρουν πως τα ποσοστά επιβίωσης από στοματικό καρκίνο για τον οποίο ευθύνεται ο HPV είναι μεγαλύτερα σε σχέση με το στοματικό καρκίνο λόγω καπνίσματος, ενώ μέχρι το 2020 οι καρκινικοί όγκοι που σχετίζονται με τον σεξουαλικώς μεταδιδόμενο ιό θα εμφανίζονται συχνότερα και από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, που επίσης οφείλεται στον HPV.

Πάντως, σε έρευνες που προηγήθηκαν για τη σεξουαλική συμπεριφορά των εφήβων, αποδείχθηκε πως και τα αγόρια και τα κορίτσια στις ΗΠΑ θεωρούν τη στοματική συνουσία άκακη... και πολύ λιγότερο επικίνδυνη από την ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Προς το παρόν η συμβουλή προς τους γονείς είναι να ενημερώσουν όσο μπορούν περισσότερο τα παιδιά τους για τη στοματική συνουσία και τις απαραίτητες προφυλάξεις.
 
(Σχόλιο Εγκολπίου: Οι άγιοι Πατέρες βασιζόμενοι στον γραπτό λόγο Του Θεού, συνιστούν 2000 χρόνια τώρα την φυσική ένωση μεταξύ ανδρός και γυναικός. Με σκοπό την δημιουργία οικογένειας και αγιασμού του ζεύγους δια της κατά Θεόν συμβίωσης. Οι παραφυσικές σχέσεις είναι ζωώδεις και αμαυρώνουν την εικόνα Του Θεού, τον Άνθρωπο. Η επιστήμη τώρα μιλά και για εμφάνιση καρκίνου μέσω της στοματικής συνουσίας... Ιδιαίτερα των αντρών που επιδίδονται σε αυτήν την αφύσικη ζωώδη δραστηριότητα... Οι μη φυσικές ενώσεις έχουν εκτός της πνευματικής συνέπειας, από ό,τι φαίνεται και αντίκτυπο στην υγεία του ανθρώπου... Φοβερό πράγματι...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες