Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Πρώην μαχητής του ISIS ομολογεί.

http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2014/03/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%99%CF%83%CE%BB%CE%AC%CE%BC-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B1.jpg

Παρασύρθηκε από την προπαγάνδα και πίστεψε πως ήταν ένα “μετριοπαθές ισλαμικό κίνημα που στόχο είχε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ισλάμ και των μουσουλμάνων”

Πρώην μαχητής του Ιsis καταγγέλλει βιασμούς μικρών κοριτσιών, μερικά δεν ήταν μεγαλύτερα από 10 ετών και παραδέχεται “εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”.

Ο Lahor Shah, μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο στο Ντουμπάι είπε πως παρασύρθηκε από την προπαγάνδα και πίστεψε πως ήταν ένα “μετριοπαθές ισλαμικό κίνημα που στόχο είχε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ισλάμ και των μουσουλμάνων”.

Όμως αργότερα, ζώντας μέσα στα στρατόπεδα, έμαθε την αλήθεια. “Είδα με τα μάτια μου να διαπράττονται φρικτά εγκλήματα, όπως οι απαγωγές και οι βιασμοί κοριτσιών ηλικίας 10 και 12 ετών, στο Αφγανιστάν”, δήλωσε.

Ο Shah παράλληλα κατηγορεί το Ιsis για δυσβάστακτους φόρους προς τους Αφγανούς αγρότες και εμπόρους τονίζοντας ότι: “Οι μαχητές του Isis δεν είναι αυτό που προσποιούνται ότι είναι και οι πράξεις του είναι ενάντια στο Ισλάμ”.

Το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος έχει επεκταθεί βάζοντας στο δυναμικό του ομάδες σε όλη τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική, δημιουργώντας ένα δίκτυο παρατάξεων υπό διαφορετικά επίπεδα ελέγχου με βάση τη Συρία.

Την ίδια στιγμή τουλάχιστον 450 Βρετανοί στρατιώτες και ειδικές δυνάμεις βρίσκονται στο Αφγανιστάν, με το Υπουργείο Άμυνας να ανακοινώνει ότι θα στείλει επιπλέον 50 ατόμα το 2017.

Να σημειωθεί ότι τον επόμενο μήνα κλείνουν 15 χρόνια από την αρχή του πολέμου στο Αφγανιστάν, που ξεκίνησε όταν οι ΗΠΑ εισέβαλαν στη χώρα με στόχο την εξάρθρωση της Αλ Κάιντα και των Ταλιμπάν μετά τις επιθέσεις της 9/11.
 
Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες