Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

Δίδυμοι 18χρονοι έσφαξαν την μάνα τους γιατί άσκησε κριτική στο ISIS.


https://dimpenews.files.wordpress.com/2016/06/alalam_636023632737334049_25f_4x3.jpg?w=760

Δύο 18χρονοι σαουδάραβες δίδυμοι συμπαθούντες της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έγιναν μητροκτόνοι αφού μαχαίρωσαν τη μάνα τους και τραυμάτισαν επίσης με μαχαιριές τον πατέρα και τον αδερφό τους πριν διαφύγουν από τον τόπο του εγκλήματος σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Watani.

Οι ύποπτοι συνελήφθηκαν μετά το ξημέρωμα στην συνοικία al-Dilam του Riyad αφού τους παρουσίασε πρόβλημα το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν μεταφέρει το κρατικό κανάλι alekhbariya.

Καμιά επίσημη αναφορά δεν δημοσιοποιήθηκε αναφορικά με το κίνητρο του εγκλήματος. »Ωστόσο, κάποια ειδησεογραφικά σαουδαραβικά ανέφεραν ότι η άγρια επίθεση έλαβε χώραν αφότοι οι γονείς άσκησαν κριτική στην ISIS περιγράφοντάς την ως τρομοκρατική οργάνωση.»

Ταυτόχρονα σαουδάραβες χρήστες του διαδικτύου επισημαίνουν ότι οι δίδυμοι πίστευαν ότι οι γονείς τους ήταν αποστάτες αφού εναντιώνονταν στην (ISIS, ISIL, IS ή Daesh), μεταφέρει το The New Arab.

Αυτοί διακινούν λεπτομέρεις του φρικτού εγκλήματος και εξέφρασαν τον αποστροπιασμό τους που οι ύποπτοι ήταν σε θέση να διαπράξουν ένα τέτοιο τρομερό έγκλημα κατά των γονιών τους και κυρίως κατά την ιερή γι αυτούς περίοδο του Ραμαζανιού. alalam 24.6.16

Πηγή: dimpenewscom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες