Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Δικάστηκαν από δικαστήριο Σαρία και τους έπνιξαν.

Ακολουθεί εικόνα ακατάλληλη κάτω των 18 ετών, βλέπετε με δική σας ευθύνη.


Πηγή από τις ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας στην επαρχία Νινευή, δήλωσαν ότι οι Τζιχαντιστές τη Δευτέρα το πρωί έπνιξαν οκτώ αμάχους στο κέντρο της Μοσούλης.

«Σήμερα, τα μέλη του Ισλαμικού κράτους εκτέλεσαν οκτώ αμάχους, του έπνιξαν όλους μέσα σε ένα σιδερένιο κλουβί. Η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Μοσούλης.

Οι εκτελεσθέντες κατηγορήθηκαν για συνεργασία με την ιρακινή κυβέρνηση και τις δυνάμεις Πεσμεργκά. Το δικαστήριο της Σαρία* αποφάσισε να πνιγούν δημόσια στην κεντρική πλατεία, όπου υπάρχει μια πισίνα», είπε η πηγή.

Οι υποστηρικτές του Χαλιφάτου δεν είναι η πρώτη φορά που καταφεύγουν σε αυτό το είδος της ποινής, σημειώνει το δημοσίευμα.

Επίσης, τη Δευτέρα, κυβερνητικά στρατεύματα επιτέθηκαν σε μαχητές του ISIS στην περιοχή Καγιάρα στην επαρχία Ανμπάρ.

Ο εκπρόσωπος της διοίκησης δήλωσε: «Οι δυνάμεις του ιρακινού στρατού, της αστυνομίας και των πολιτοφυλάκων των φυλών, αντιμετώπισαν τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε διαφορετικές κατευθύνσεις στην Καράγια.
 
Στις συγκρούσεις σκοτώθηκαν 16 μαχητές του Χαλιφάτου και 8 παραδόθηκαν και οδηγήθηκαν στην επιχειρησιακή διοίκηση του τμήματος για ανάκριση.
 
Πηγή: stoxos.gr
 
*Σαρία είναι ο ισλαμικός νόμος που πολλοί ακραίοι ισλαμιστές παλεύουν να επικρατήσει στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες