Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Χριστιανοί δέχονται απειλές από ομοφυλόφιλους...


http://cdn7.fotosearch.com/bthumb/BDX/BDX335/bxp63139.jpg 


Αγγλία: Απειλούν να σκοτώσουν χριστιανούς ιδιοκτήτες πανδοχείου γιατί αρνήθηκαν να δώσουν δωμάτιο σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων.  
 
Οι χριστιανοί ιδιοκτήτες ενός πανδοχείου καταγγέλλουν τα μηνύματα μίσους που έλαβαν επειδή αρνήθηκαν να δώσουν σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων ένα δίκλινο δωμάτιο.

Ο Mike και η Susanne Wilkinson λένε «εκατοντάδες emails την ώρα έρχονται από όλο τον κόσμο, καθώς και τηλεφωνικές κλήσεις και γραπτά μηνύματα - ορισμένα από τα οποία ήταν ακραίου σεξουαλικού περιεχομένου».

Και, επίσης, μας έχουν αποστείλει μηνύματα που μας απειλούν ότι θα «έρθουν και θα μας σκοτώσουν».

Μιλώντας σε μια εθνική εφημερίδα, ο κ. Wilkinson εξήγησε: «Ένα μήνυμα κάποιος το άφησε και ήταν γραμμένο με το χέρι με κεφαλαία γράμματα και έλεγε: «Έρχομαι για να κάψω το σπίτι σας» και στη συνέχεια πολλά βρώμικα λόγια για το τι σκέφτεται για εμάς».

Και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ τρομακτικό. Και έχουμε επισκέπτες, καθώς και παιδιά που ζουν εδώ. Οι άνθρωποι άρχισαν να ακυρώνουν κρατήσεις. Και αυτό έγινε όταν καλέσαμε την αστυνομία. "

 
Ο Mike και η Susanne Wilkinson

Ωστόσο, η αστυνομία, παρά την αναζήτηση σε χιλιάδες μηνύματα, δεν ήταν σε θέση να εντοπίσει κάποιο άτομο.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι κάποιο από τα μηνύματα προέρχεται από το ομοφυλόφιλο ζευγάρι στο οποίο αρνήθηκαν ένα δωμάτιο.

Ο κ. Wilkinson είπε επίσης ότι είχε λάβει πολλά θετικά μηνύματα.

Ήταν στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα, μετά τη μήνυση εναντίον τους από το ομοφυλόφιλο ζευγάρι, τον Michael Black και τον John Morgan.

Η απόφαση του δικαστή αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες.

Την υπόθεση Wilkinson την στηρίζεται νομικά η χριστιανική νομική εταιρία Christian Institute’s Legal Defence Fund.

Στη δίκη, η κ. Wilkinson είπε: "Το μόνο που θέλουμε είναι να μπορούμε να ζούμε και να εργαζόμαστε σύμφωνα με την πίστη μας.

"Ο Χριστιανισμός δεν είναι απλά κάτι που κάνουμε στην εκκλησία την Κυριακή - επηρεάζει κάθε τομέα της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού μας και της επιχείρησής μας. Δεν μπορεί να μην υπάρχει χώρος για αυτό στη σύγχρονη βρετανική ζωή. "

Ο James Dingemans QC, που εκπροσωπεί την κ. Wilkinson, είπε ότι ήταν ενάντια στις πεποιθήσεις της πελάτισσάς του, ανύπαντρα άτομα να μοιράζονται ένα κρεβάτι κάτω από τη στέγη της, προσθέτοντας: "Αυτό προστατεύεται από το νόμο περί Ισότητας του 2010 και από τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου του 1998".
 
Πηγή: Κόκκινος ουρανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες