Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Εξόντωση των χριστιανών στη Βόρεια Κορέα


 
Η Βόρεια Κορέα έχει επιτελέσει πολλές πράξεις που θα μπορούσαμε να τις ονομάσουμε γενοκτονία: Εκτελέσεις, εγκλήματα, βασανιστήρια, συστηματική εξόντωση των πολιτών δια της πείνας, στρατόπεδα συγκέντρωσης, υποχρεωτικές εκτρώσεις, βρεφοκτονία και παιδική σκλαβιά.

Το 2007 η Christian Solidarity Worldwide δημοσίευσε μία έκθεση η οποία βασιζόνταν σε έρευνες και παρατηρήσεις 7 ετών και οι οποίες αποδεικνύουν ότι στην Β. Κορέα γίνεται συστηματική εξόντωση διαφόρων θρησκευτικών ομάδων και κυρίως των χριστιανών.

Παρατηρητές όπως οι ''Open Doors'' και οι ''Release International'' κατατάσσουν την Β. Κορέα ως την χώρα που βιάζει κάθε θρησκευτικό δικαίωμα του ανθρώπου. Η πολιτική τους όμως μπροστά στους θρησκευόμενους ξεπερνάει τον διωγμό και μετατρέπεται σε εξόντωση.

Πριν τον δικτάτορα Κιμ Ιλ Σουνγκ,το 25-30% του πληθυσμού της Πιονγκ Γιανγκ ήταν χριστιανοί. Σήμερα οποιοδήποτε ίχνος χριστιανισμού έχει σβηστεί με βαρβαρότητα. Αναγνωρίζοντας ότι ο χριστιανισμός είναι ένα εμπόδιο για την προσωπολατρεία, το βορειοκορεατικό καθεστώς άρχισε έναν πόλεμο εναντίον των ίδιων των πολιτών του.

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις για αυτήν την γενοκτονία. Οι τιμωρίες για τους πρόσφυγες που επαναπατρίστηκαν και είχαν έρθει σε επαφή με ιεραπόστολους και εκκλησίες στην Κίνα, ήταν φοβερές. Τους βασανίζουν και τους ρωτούν τι σχέσεις έχουν με θρησκευτικές ομάδες. Όσοι ομολογούν είτε τους σκοτώνουν, είτε τους στέλνουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους εξοντώνουν μαζί με τα παιδιά τους μέχρι τρίτης γενιάς.

Η οργάνωση Open Doors υπολογίζει ότι περίπου 50.000 με 70.000 χριστιανοί βρίσκονται φυλακισμένοι αυτήν την στιγμή. Το πιο φριχτό στρατόπεδο συγκέντρωσης βρίσκεται στο Yodok όπου χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο, είτε από βασανιστήρια, είτε από την πείνα και τις ασθένειες.

Επίσης η Β. Κορέα συνεχίζει να βασανίζει τα γυναικόπαιδα είτε μέσω της βρεφοκτονίας, είτε με τις αναγκαστικές εκτρώσεις.

Ένας κομισάριος για τα δικαιώματα του ανθρώπου του Ο.Η.Ε. διευκρινίζει ότι «υπάρχει ένας συνεχής βιασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των βασικών ελευθεριών της γυναίκας».

Οι εκτρώσεις οι οποίες σχετίζονται με την εθνότητα ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες. Ο σκοπός των κομμουνιστών είναι να υπάρχει φυλετική καθαρότητα και σκοτώνουν όσους δεν είναι σίγουροι ότι είναι «καθαροί».

Πηγή: persecution.org, redskywarning.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες