Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Μουσουλμάνος βίασε την κόρη του για τιμωρία.


http://www.koolnews.gr/sites/default/files/styles/950x650/public/wp-content/uploads/2014/09/viasmos-570.jpg?itok=yXC_2pya

Υπό κράτηση βρίσκεται ένας μουσουλμάνος που βίασε την κόρη του για τιμωρία επειδή είχε θυμώσει που υιοθέτησε τον δυτικό τρόπο ζωής.

Ο δράστης, που είναι γύρω στα 40, βαρύνεται με την κατηγορία του βιασμού και της αιμομιξίας μετά την επίθεση στο σπίτι της οικογένειας στην πόλη Fredrikstad, στη Νορβηγία.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι η νεαρή κοπέλα είπε στους αξιωματικούς πως βιάστηκε από τον πατέρα της για τιμωρία λόγω του δυτικού lifestyle που ακολουθούσε.

"Τσακώνονταν πριν από τον βιασμό. Ο πατέρας ήταν θυμωμένος επειδή δεν ακολουθούσε τον ισλαμικό τρόπο ζωής", δήλωσε στο Fredrikstad24 η δικηγόρος Anette Sogn.

Αμέσως μετά την επίθεση, η νεαρή κοπέλα, που είναι γύρω στα 20, έτρεξε έξω από το σπίτι, είπε στον ταχυδρόμο τι είχε συμβεί και πήγαν στην αστυνομία.

Ο πατέρας φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί κατηγορείται και είπε ότι σοκαρίστηκε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

Υποστήριξε πως κάθισε στο κρεβάτι της κόρης του και προσπάθησε να αποδώσει τα ευρήματα των αρχών σε έμμεση επαφή. Σε περίπτωση που καταδικαστεί είναι πιθανό να τιμωρηθεί πολύ σκληρά λόγω της σοβαρότητας της επίθεσης.

Η κόρη του πλέον δέχεται ψυχιατρική βοήθεια μετά τη δοκιμασία που έζησε στα χέρια του πατέρα.

Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες