Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Περίεργη χειρονομία μουσουλμάνου ποδοσφαιριστή στην Μπουντεσλίγκα.


Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής Papy Djilobodji που παίζει στην Βέρντερ Βρέμης, στο γερμανικό πρωτάθλημα, δανεικός από την Τσέλσι, αντιμετωπίζει ποινή απαγόρευσης στην Bundesliga μετά την χειρονομία που έκανε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με την Μάιντς το Σάββατο.

Ο 27χρονος σε μια μονομαχία με τον μέσο της Mainz, Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ενώ το σκορ ήταν 1-1, τον έριξε κάτω και στη συνέχεια, κατά τρόπο προκλητικό, του έκανε την χειρονομία ότι θα του κόψει τον λαιμό.

Η κίνηση του Αφρικανού αμυντικού δεν τιμωρήθηκε από το διαιτητή.


Πηγή: Κόκκινος Ουρανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες