Η απληστία τυραννεί, η πλεονεξία καταδυναστεύει, το ψέμα υπερηφανεύεται, η εμπιστοσύνη προς τους άλλους χάθηκε, η αλήθεια εγκατέλειψε την γη.

(Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Έγινε και αυτό...

Γερμανία: Κραδαίνοντας μαχαίρια Πακιστανός πρώην μαθητής μπήκε σε «πολυπολιτισμικό» σχολείο μιλώντας για το Ισλάμ και απειλώντας να σκοτώσει τις μαθήτριες.

 
Δρέσδη: Σε κατάσταση αμόκ, o 18χρονος Ουσμάν Χ., οπλισμένος με δύο μαχαίρια κουζίνας και μια σιδερένια ράβδο, μπήκε χθες μέσα στο κτίριο του ''διαπολιτισμικού σχολείου'' στην οδό Leubnitzer. Σύμφωνα με την αστυνομία: «Άρχισε να μιλάει για τις ισλαμιστικές ιδέες μπροστά στους μαθητές μιας τάξης και κυκλοφορούσε με τα όπλα».

 
Ο Πακιστανικής καταγωγής πρώην μαθητής είχε μπει στο σχολείο (φώτο) επανειλημμένα πριν από ημέρες και είχε απειλήσει τις μαθήτριες και τον διευθυντή. Πάντως έφυγε και κρύφτηκε πριν έρθουν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, ο δράστης χθες απείλησε να σκοτώσει τις πρώην συμμαθήτριές του. Αλλά αυτή τη φορά η αστυνομία συνέλαβε τον Πακιστανό στην Pirnaischen Straße.

«Ο δικαστής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα σοβαρής επίθεσης και απειλητικής συμπεριφοράς», είπε ο Ανώτερος Εισαγγελέας Lorenz Haase στην BILD. «Ο άνθρωπος είναι τώρα υπό κράτηση στο ποινικό ινστιτούτο του Hammerweg».
 
Πήγη: Κόκκινος ουρανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες