Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Καταδικάστηκαν σε μαστίγωμα επειδή ήπιαν κρασί στη Θεία Κοινωνία!

 
Σοκ προκαλεί στου Χριστιανούς που μένουν τόσο στο Ιράν, όσο και σε γειτονικές χώρες, καθώς τέσσερις Χριστιανοί στο Ιράν θα δεχθούν 80 μαστιγώματα ο καθένας επειδή ήπιαν κρασί κατά τη διάρκεια της Θείας Ευχαριστίας!!!
 
Οι κατηγορίες αυτές έρχονται την ώρα που τα Ηνωμένα Έθνη κατακεραυνώνουν σε έκθεσή τους το Ιράν για το γεγονός πως κατηγορούν και καταδικάζουν συνεχώς μη Μουσουλμάνους.
 
Ειδικότερα, οι τέσσερις άνδρες είχαν συλληφθεί μέσα σε ένα σπίτι που λειτουργεί ως εκκλησία. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Χριστιανική Αδελφότητα η ιρανική κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει τα σπίτια-εκκλησίες.
 
«Οι ποινές που επιβλήθηκαν σε αυτά τα μέλη της Εκκλησίας του Ιράν ποινικοποιούν τα χριστιανικά μυστήρια και συνιστούν απαράδεκτη καταπάτηση του δικαιώματος να ασκούν την πίστη τους ελεύθερα και ειρηνικά», αναφέρει η οργισμένη ανακοίνωση της Χριστιανικής Αδελφότητας.
 
Να σημειωθεί πως στις ποινές, σύμφωνα με τους θεοκρατικούς νόμους του Ιράν, όποιος αλλαξοπιστήσει (από Μουσουλμάνους γίνει Χριστιανός ή κάτι άλλο), προβλέπεται μέχρι και η θανατική καταδίκη.
 
Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, είναι συνηθισμένη πρακτική του Ιράν να τιμωρεί τους Χριστιανούς, παρά τις διαβεβαιώσεις του Ιρανού προέδρου, Χασάν Ροχανί.
 
Επίσης αναφέρεται πως μόνο τον Ιούλιο του 2013 τουλάχιστον 20 Χριστιανοί τέθηκαν υπό κράτηση τον Ιούλιο του 2013, ενώ οι παραβιάσεις των δικαιωμάτων τους είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.
 
Πηγή: teleytaiosaggelos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες