Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Στο όνομα του Ιησού ο ένοπλος ληστής το έβαλε στα πόδια…

ΗΠΑ: Είπε «Στο όνομα του Ιησού» και ο ένοπλος ληστής το έβαλε στα πόδια!
 

Σχ. ΚΟ: Υπάρχουν και αυτά τα όπλα...
 
Αυτό που έπαθε ο μασκοφόρος ληστής που προσπάθησε να ληστέψει μια ομάδα γυναικών μέσα σε ένα σπίτι στο Lake City της Florida, δεν θα το ξεχάσει ποτέ.
 
Η αστυνομία της Lake City Πόλη λέει ότι ο 24χρονος Derek Lee, εισήλθε σε ένα σπίτι στην Λεωφόρο Lakeview, όπου η ιδιοκτήτρια του σπιτιού είχε πάνω από 14 γυναίκες μαζεμένες σε επίδειξη κοσμημάτων. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο Lee φορούσε ένα σκούρο καπέλο του σκι στο κεφάλι του, μαζί με μια μπαντάνα στο πρόσωπό του. Έβγαλε ένα όπλο και διέταξε τις γυναίκες να του παραδώσουν τα χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα.
 
 
Μια γυναίκα που σκέφτηκε ότι η σκηνή ήταν «στημένη» έσπρωξε το χέρι του ληστή, και είπε γελώντας, "Είναι μόνο ένα νεροπίστολο". Η αστυνομία αναφέρει ότι ο Lee (φωτογραφία, δεξιά), έβαλε το όπλο στο κεφάλι της εν λόγω γυναίκας και είπε: «Δεν αστειεύομαι. Θα πυροβολήσω κάποιον, δώστε μου τα χρήματά σας».
 
Τότε η Jacquie Hagler, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, έβαλε την πίστη της σε δράση, όπως λέει η ίδια.
 
"Όταν κατάλαβα τι συνέβαινε, σηκώθηκα και είπα: «Εις το όνομα του Ιησού, να βγες από το σπίτι μου τώρα!" Και είπε, «Θα πυροβολήσω κάποιον». Και το είπα και πάλι, με πραγματική τόλμη, "δήλωσε η Hagler. "Όλες άρχισαν να ψέλνουν «Jesus, Jesus, Jesus» και εκείνος έριξε μια γρήγορη ματιά σε όλο το δωμάτιο, άνοιξε την πόρτα και έφυγε τρέχοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσε».
 
Ο Lee ανακρίνεται επίσης για μια απόπειρα ληστείας σε ένα κοντινό ΑΤΜ λίγη ώρα πριν από την εισβολή του στο σπίτι.
 
Η αστυνομία λέει ότι με βάση την περιγραφή που έδωσαν τα θύματα, ήταν σε θέση να προσδιορίσουν τον Lee και να δείξουν μια φωτογραφία του. Αρκετές από τις γυναίκες τον αναγνώρισαν και τελικά συνελήφθη στο σπίτι του στις 11:17 μ.μ. την Παρασκευή.
 
Ο Lee κρατείται στις φυλακές της Columbia County για ληστεία και εισβολή στο σπίτι. Η Hagler λέει ότι ελπίζει ο Lee να πήρε τελικά το μήνυμα.
 
«Τον έχω συγχωρήσει και προσευχήθηκα για τη σωτηρία του», δήλωσε η Hagler. «Ελπίζω μέσα από την κατάσταση να οδηγηθεί να εμπιστευτεί τον Κύριο και να αλλάξει η ζωή του». 
 
Πηγή: Κόκκινος ουρανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες