Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ο αυτοαποκαλούμενος βασιλέας Ιωάννης.

Επειδή πολλοί αδελφοί μας έχουν πλανηθεί από μία ταλαίπωρη ψυχή που δεν έχει σώας τας φρένας, θελήσαμε να σας ενημερώσουμε περί του προσώπου αυτού. Ο εν λόγω άντρας βρήκε έδαφος να κηρύττει δήθεν, λόγω άγνοιας και σκοταδισμού που επικρατεί στην εποχή μας. 
 
Υπάρχει ένα βίντεο και σας κοινοποιούμε τον σύνδεσμο να το δείτε. Προσοχή έχει ακατάλληλο φρασεολόγιο και εικόνες κάποιες στιγμές. Βλέπετε με δική σας ευθύνη. 
 
Δυστυχώς τον προέβαλαν και κάποιοι αυτοκέφαλοι αιρετικοί παλαιοημερολογίτες του αποκαλουμένου ''Ακαινοτομήτου πληρώματος της εκκλησίας του Χριστού''. Μία νέα αιρετική ομάδα η οποία δεν αναγνωρίζει κανέναν Επίσκοπο επί γης ως Ορθόδοξο και καμία Σύνοδο! Είναι ένα μόρφωμα αποτελούμενο από αθεολόγητους λαϊκούς και κληρικούς που έχουν αποτειχιστεί από τις Συνόδους τους. Έχει πολλά γνωρίσματα προτεσταντικής αιρετικής σκέψης και αναγνωρίζει έγκυρα μυστήρια και στους οικουμενιστές, όπως οι οικουμενιστές κάνουν το ίδιο με τους αιρετικούς ομόφρονές τους. Σε όσα τους έχουμε κοινοποιήσει, τα οποία αποδεικνύουν τις αιρετικές πλάνες τους, δεν έχουν απαντήσει ποτέ. 

Για να δείτε το βίντεο κάνετε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες