Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Έκαψαν Χριστιανούς στο Πακιστάν.

Το άρθρο περιέχει πολύ σκληρές εικόνες, βλέπετε με δική σας ευθύνη και μόνο. Ακατάλληλο κάτω των 18 ετών.

http://1.bp.blogspot.com/-qdu5QTksV7w/Ux-lPF71TBI/AAAAAAAAyX4/XTOvto7dajQ/s1600/RageBoy.jpg
 
Πορφύρης Δ. Σταφυλά Π.

Tραγικό τέλος είχε για ένα άτυχο νεαρό ζευγάρι χριστιανών πακιστανών σήμερα το πρωί.Τους έκαψαν ζωντανούς σε καμίνι για τούβλα.Ένας 26χρονος και μια 24χρονη κάηκαν ζωντανοί όταν κατηγορήθηκαν για βλασφημία και θανατώθηκαν από το μενόμενο πλήθος μουσουλμάνων που προερχόταν από 5 χωριά στο Kot Radha Kishan στα ανατολικά της χώρας στα 60 χλμ από τη Λαχόρη(Pendjab).Αυτό είναι και το τελευταίο επεισόδιο στο κύμα βίας χωρίς προηγούμενο εναντίον των θρησκευτικών μειονοτήτων στο Πακιστάν.Συγκεκρινένα κατηγορήθηκαν ότι είχαν κάψει σελίδες του κορανίου.Αυτή είναι η αναφορά του χριστιανού δικηγόρου Sardar Mushtaq Gill στο Agence Fides.Ο δικηγόρος πήγε στον τόπο της στυγερής δολοφονίας μετά από κλήση άλλων χριστιανών.Το ζευγάρι που εργαζόταν σε βιοτεχνία παραγωγής τούβλων κρατήθηκε σε ομηρία για 2 ημέρες από τις 2 Νοεμβρίου αρχικά από ένα πλήθος 100 ατόμων.”Πρόκειται για μια αληθινή τραγωδία” δήλωσε ο δικηγόρος στο ίδιο πρακτορείο,”για μια βάρβαρη κι απάνθρωπη πράξη. Ολόκληρος ο κόσμος οφείλει να την καταδικάσει με τον πιο απερίφραστο τρόπο.” 
 
http://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2014/08/brfzoqociaae0zq.jpg?w=620


«Πλήθος επιτέθηκε και ξυλοκόπησε έως θανάτου ένα ζευγάρι χριστιανών με την κατηγορία ότι βεβήλωσαν το κοράνι. Στη συνέχεια έκαψαν τα σώματά τους σε ένα φούρνο για τούβλα όπου εργάζονταν», δήλωσε στο AFP ένας υπεύθυνος της τοπικής αστυνομίας ο αξιωματικός Ben Yameen.Σύμφωνα με τον ίδιο το πλήθος εκδικήθηκε δυό χριστιανούς τον Shehzad και τη γυναίκα του Shama ως «ένοχους» σε μια υπόθεση για βεβήλωση κορανίου την παραμονή. Μια έρευνα διεξάγεται από την αστυνομία η οποία και ενδυνάμωσε την παρουσία της για λόγους ασφαλείας στους χριστιανικούς συνοικισμούς.Οι αρχές δήλωσαν στο BBC ότι οι αστυνομικές αρχές αποπείράθηκαν να διασώσουν το ζευγάρι από το μενόμενο πλήθος αλλά δεν κατόρθωσαν το παραμικρό λόγω του αριθμού των συγκεντρωμένων και της επιθετικότητάς τους. Οι δράστες αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη πρόσθεσαν οι αρχές.
 

ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ

Τον Μάιο στην πόλη Multan ο Rashid Reham ο οποίος υπεράσπιζε πελάτες του για βλασφημία δολοφονήθηκε με πυροβολισμούς.

Τον Μάρτιο του 2011 ο Υπ. Των Μειονοτήτων Shahbaz Bhatti δολοφονήθηκε στο δρόμο. Είχε την πρόθεση να μεταρρυθμίσει τους νόμους περί βλασφημίας και είχε δηλώσει λίγο πριν τον θάνατό του: «Δέχομαι απειλές θανάτου για να μην μιλάω εναντίον των νόμων περί της βλασφημίας αλλά η πίστη μου, μου δίνει δύναμη και δεν θα αφήσουμε μια χούφτα εξτρεμιστές να βάλουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους.»
 
http://newpost.gr/storage/photos/w_800px/201408/sfagi1.jpg
 
Δύο μήνες πριν ο Salmaan Taseer κυβερνήτης της επαρχίας Penjab που επίσης είχε εναντιωθεί στο νόμο περί βλασφημίας δολοφονήθηκε από των σωματοφύλακά του Malik Mumtaz Hussain Qadri. Στις πρώτες δηλώσεις του στα μέσα που έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος είπε «Είμαι ένας σκλάβος του προφήτη και η τιμωρία για αυτούς που διαπράτουν την βλασφημία είναι θάνατος».Ο Qadri κατά την εκδίκαση της υπόθεσης έγινε δεκτός με ροδοπέταλα από τους υποστηρικτές του.

Η χριστιανή Asia Bibi μητέρα 5 παιδιών που η καταδίκη της σε θάνατο επαναβεβαιώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου για πράξεις που ανάγονται στο 2009 και πάλι για βλασφημία όταν καυγάδισε με μια γειτόνισα που αρνήθηκε να πιει νερό από το ίδιο πηγάδι γιατί το θεώρησε μολυσμένο από την μιασματική χριστιανή. Οι νόμοι περί βλασφημίας πρωτοεισήχθησαν την εποχή που η χώρα αποτελούσε προτεκτοράτο των βρετανών και διατηρήθηκαν και μετά την ανεξαρτησία της. Σύμφωνα με το BBC, 14 άτομα ακαταδικάστηκαν σε θάνατο με αυτήν την κατηγορία εκ των οποίων κια ο βρετανός υπήκοος Muhammad Asghar που ήταν ψυχικά διαταραγμένος. 19 άλλα άτομ ακαταδικάστηκαν σε ισόβια. Η χριστιανική μειονότητα που απαριθμεί περίπου 3 εκατομύρια πολίτες επί συνόλου 180 εκατομυρίων συχνά στοχοποιείται.

Πηγή: pentapostagma.gr
 
Δείτε το έργο των ισλαμιστών στην Ινδία. Το περιεχόμενο είναι ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18 ετών. Πολύ σκληρές εικόνες. Βλέπετε με δική σας ευθύνη και μόνο. Κάνετε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες