Το Άγιο Πνεύμα αποκαλύπτεται, φωτίζει, ζωοποιεί, μάλλον είναι το ίδιο φως και ζωή. Καθιστά τους ανθρώπους ναούς, τους θεοποιεί και τους τελειοποιεί.

(Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος.)Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

Έσωσα τον κόσμο από άλλο ένα τέρας

Ανατριχιαστική ομολογία «φεμινίστριας»: «Έκανα έκτρωση μόλις έμαθα ότι το μωρό είναι αγόρι. Έσωσα τον κόσμο από άλλο ένα τέρας»…

 
Μια φεμινίστρια παραδέχθηκε ότι έκανε έκτρωση το μωρό της επειδή ήταν αγόρι, δηλώνοντας ότι «δεν θα μπορούσε να φέρει ένα άλλο τέρας στον κόσμο» και ότι η απόφαση της «κάνει τη διαφορά».

Η Αμερικάνα φεμινίστρια, ονόματι Λάνα, δήλωσε κάνετε κλικ εδώ, (στην ιστοσελίδα Injustice Stories, μια ιστοσελίδα που είναι αφιερωμένη στις «κοινωνικές αδικίες», όπως λέει) ότι αφού ανακάλυψε ότι το αγέννητο μωρό της ήταν αρσενικό, άρχισε να «κλαίει στη σκέψη» ότι με αυτό «θα καταραστεί τον κόσμο» και αποφάσισε ότι με μια άμβλωση θα διορθώνονταν τα πράγματα.

«Προχώρησα στη διαδικασία, και καθώς ήταν αρκετά αργά στην εγκυμοσύνη μου, γνώριζα ότι υπήρχαν ορισμένοι κίνδυνοι, αλλά προχώρησα χωρίς κανένα δισταγμό», έγραψε. «Η προδοσία του σώματός μου δεν υπήρχε πια, ήμουν ελεύθερη... Ένιωσα ισχυρή».

«Είχα κάνει κάτι θετικό, κάτι που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά, κάτι καλό, αν και όπως διαπίστωσα, πολλοί δεν το βλέπουν έτσι».

Είπε ότι η έντονη αρνητική αντίδραση που δέχθηκε, την ενθάρρυνε να «βοηθήσει στη διαμόρφωση των σκέψεων των νέων γυναικών σήμερα».

«Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που πραγματικά θέλουν να δουν την κατάρρευση του σύγχρονου φεμινιστικού κινήματος, θα βγουν για να κάνουν αντι-φεμινιστικά σχόλια και μερικοί μπορεί να προχωρήσουν ακόμη και σε δράση», δήλωσε.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι τα απόλυτα αποβράσματα της γης».

Παρόλα αυτά, για αυτήν είναι εντάξει το να σκοτώσεις ένα μωρό επειδή είναι αρσενικό*.

Στο τέλος πλήρως πωρωμένη γράφει : «Εάν η κατάρα έρθει ξανά θα κάνω ακριβώς το ίδιο πράγμα»…

Αυτή η διαβολική νοοτροπία "εμείς εναντίον αυτών" που προωθείται από τις σημερινές λεγόμενες φεμινίστριες, δείχνει πως ο φεμινισμός έχει μετατραπεί από κίνημα για τα δικαιώματα των γυναικών στα τέλη του 19ου αιώνα σε ένα εργαλείο κοινωνικού ελέγχου που σκοπό έχει να στρέψει τοις γυναίκες εναντίον των ανδρών, να αποκτηνώσει την γυναικεία φύση και να σπάσει το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας.


Μια κορυφαία μορφή του φεμινιστικού κινήματος, η ιουδαϊκής καταγωγής Gloria Steinem, (στη φώτο στα αριστερά) παραδέχτηκε ότι έλαβε χρηματοδότηση από τη CIA και το Ίδρυμα Rockefeller για να επηρεάσει το κίνημα κατά του πολιτισμού τη δεκαετία του 1960 (κάνετε κλικ εδώ κι εδώ).

 
 
Αρκετά ειρωνικά, αυτή η στρατηγική καθορίστηκε στο ‘Brave New World’, («Θαυμαστός καινούριος κόσμος»), που γράφτηκε το 1932 από τον Aldous Huxley, το οποίο προβλέπει μια εφιαλτική εποχή όπου υπάρχει μια μελλοντική κοινωνία που ελέγχεται κεντρικά από μια ισχυρή κυβέρνηση, μέσω της χρήσης των διαφόρων τεχνικών, όπως η καταστροφή της οικογένειας.

Στο βιβλίο, οι κεντρικές σχεδιαστές χρησιμοποιούν την κοινωνική μηχανική για την εξάλειψη των ρομαντικών σχέσεων των ανθρώπων, διασφαλίζοντας ότι οι πολίτες είναι πλήρως υποταγμένοι στο κράτος και όχι ο ένας στον άλλον μέσα από προσωπικούς δεσμούς, όπως οι οικογένειες.

«Όλοι οι δεσμοί τους με το παρελθόν - φίλους, οικογένεια, παραδοσιακά καλοί τρόποι και ευσεβισμοί - έχουν κοπεί», έγραψε ο Huxley στο τελευταίο δοκίμιό του ‘Brave New World Revisited’. «Πρόκειται για νέους άντρες [και γυναίκες], που δημιουργήθηκε εκ νέου στην εικόνα του νέου θεού τους και εντελώς αφιερωμένοι στην υπηρεσία του».

* ΚΟ: Αυτό το άτομο σκοτώνει έναν άνθρωπο (εξ αιτίας του φύλου του) και πανηγυρίζει. Και ουδείς σε αυτήν την τόσο "αντιρατσιστική" κοινωνία των "δικαιωμάτων" ασχολείται. Η τζιχάντ των «δικαιωμάτων» είναι εδώ και παίρνει κεφάλια.
 
Πηγή: Κόκκινος ουρανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνωστες