Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ισλάμ και γυναίκα...

Βίντεο με σκληρό βίαιο υλικό, το βλέπετε με δική σας ευθύνη και μόνο.
 
Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε, ότι οι σκηνές είναι πολύ σκληρές. Αποτυπώνουν την «τιμωρία» μια υπηρέτριας στη Σαουδική Αραβία, η οποία, με βάση τα πιο στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, ό,τι και αν έχει κάνει, παραμένει ανθρώπινο ον και δεν αξίζει τιμωρίας που θα ήταν εντελώς απαράδεκτη ακόμα και για το ζωικό βασίλειο, στο οποίο αναμφισβήτητα ανήκουν οι ανώμαλοι τιμωροί...
 
Το παραθέτουμε κι εμείς, το είδαμε σε ανάρτηση του «http://www.defencenet.gr/», καθώς είναι χαρακτηριστικό της πολιτισμικής διαφοράς που υφίσταται ανάμεσα στις δυτικές και τις ισλαμικές κοινωνίες. Σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε ότι τέτοιο παράδειγμα χαρακτηρίζει όλη τη σαουδαραβική κοινωνία. Όμως, η κουλτούρα είναι συγκεκριμένη, και η ερμηνεία του «ιερού νόμου» των μουσουλμάνων (σαρία) από τους ψυχοπαθείς επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές.
 
 
Και πολύ απλά, όσο «κινδυνολόγους» και να μας αποκαλέσουν, δεν επιθυμούμε να ζήσουμε τέτοιες καταστάσεις στην Ευρώπη. Διότι μετά, άλλη επιλογή πέραν των όπλων και του γενικευμένου χάους δεν θα υπάρχει. Και ας μη βλέπουν το πρόβλημα διάφοροι ως μη υφιστάμενο.
 
Ήδη, σημαντικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αγωνίζονται να ελέγξουν τέτοιες καταστάσεις και μάλιστα σε έναν άνισο αγώνα, αφού οι οικογένειες αυτές γεννούν πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών, το οποίο κάτι σημαίνει για τις δημογραφικές ισορροπίες. Η ολιγωρία πληρώνεται, ιστορικά, πολύ ακριβά.
 
Η Ευρώπη όντως γερνάει και σίγουρα χρειάζεται κόσμο, αφού δεν μπορεί η ίδια να φέρει σε πέρας την οικονομική της επιβίωση. Μπορεί όμως να επιλέγει ποιους φέρνει να κατοικήσουν εδώ, υπάρχουν πολλοί νορμάλ που θα το επιθυμούσαν.
 



Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες